Xglosy kráčí správně vytyčenou cestou. Vzdalují se od klasických chatů.

Už někdy ke konci roku 2019 jsem oznamoval, že hodlám postupně a pozvolna měnit směřování Xglos. Umenšovat články týkající se klasických chatů a naopak navyšovat obsah mnohými jinými tématy. Mé rozhodnutí, vycházející jak z rozumové tak intuitivní roviny, se ukazuje v čase jako nadmíru správné. Předpokládal jsem a tušil, že klasické chaty budou až tak skomírat, že pokud bych nezměnil obsah, pak by Xglosy pomalu ale jistě zhynuly s těmi chaty. Věděl jsem ovšem, že rázné změny nepřicházejí v úvahu, a i tady se ukázalo mé uvažování jako správné, když jsem volil velmi ale opravdu velmi pozvolný přerod.

Dnes máme za sebou téměř 5 měsíců roku 2021. Xglosy jsou už opravdu značně jiné, než na konci roku 2019. Celý rok 2020 se dá považovat za onen pozvolný a postupný předěl. V dnešní době se články o klasických chatech týkají tak maximálně jednou za půl roku statistik návštěvnosti, anebo když na tom kterém chatu dojde k nějaké výrazné události. Jednotlivé dílčí kauzy byly přesunuty pouze do komentářů, a i to je a bude nadále umenšováno.

Stávající chaťáci půjdou do nebe


Ano, je to velmi zřejmé, že ti co na těch klasických chatech ještě zůstali, že jejich cesty po jejich životech budou směřovány právě do nebe. Protože jak již pravil Friedrich Nietzsche, tak v nebi prý nejsou žádní zajímaví lidé. Takže kam jinam by ty zbytky klasických chaťáků asi tak směřovaly, že.. ovšemže.

Psát o nezajímavých lidech? Sakra proč!


Nejen o nezajímavých lidech, ale i o nezajímavých věcech a dějích. Nezajímaví totiž nic než zase nezajímavost nejsou schopni vytvořit. Klasické chaty jsou již nezajímavým místem, pro nezajímavé lidi, platformou, která nikoho nezajímá. Proto přesouvám svůj zájem k zajímavým a úspěšným, ať už lidem, sociálním sítím či jakýmkoliv projektům. A i proto jsem rád, že se svým dílem mohu podílet na společném blogu s Archivářkou, jenž nese název Archa X. Cesta může být cíl. Cesta, na které potkáváte nezajímavé, neúspěšné, zbytečné, nic neumějící, hloupé a jinak kvalitativně nízké bytosti vám nikdy nic nepřinese. Takovým cestám je třeba se vyhnout. A nasoupit na cesty, které mají smysl.


Anděl Azazel

Komentáře

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

A není to vlastně jedno?

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.