Prudiči všech chatů, spojte se!

Nikoliv Marx Engels Beatles, jak zpívá skupina Vltava. Nýbrž Marx Engels Ataka, tyto tóny zní z místnosti Komouš výchova na XChatu. Možná brzy vznikne i Komouš prudičský manifest.

Tato výzva začíná být zdatně naplňována, tu se v místnosti Komouš výchova objeví soudruh prudič Enfantterrible z Chat.cz, ondy jeho souputník z Chatujme Karl1. Do toho všeho jako nejúdernější pěst prudičského proletariátu hřímá Vita1971 ze soudružsky spřáteleného Libimseti.

Hesla této skupiny, která má svůj hlavní stan právě v místnosti Komouš výchova na XChatu, jsou věru ctihodná "Sdružení beznohých novinářů!", "Vozíčkář Míra!", "Vykastrovaný pedofil!" a celá řada urážek fyzicky postižených, někdy skrytých a ironických. Tady už vůbec nejde o moji osobu, protože jak správně psala jedna z komentujících na Xglosách Nicnechapu, tak mě urazit nemohou. Příroděžel jsou to urážky celé skupiny handicapovaných, nějak fyzicky postiženýh či nezdatných, a myslím, že někteří lidé z této skupiny jsou na takové urážky a útoky velmi citliví. A nejen lidé z této skupiny, možná i řada naprosto zdravých jedinců je nějak emočně zasažena projevy, které zaznívají z úst prudičské lůzy s centrálou v Komouš výchově na XChatu.

Vytanula mi na mysl jedna dávná reportáž z Televizníh novin, kdy parta lidí opila kočku a pak ji mučila a nakonec zlámala vaz. Ti lidé se u toho velmi bavili, zdatně smáli. My všichni ostatní, normální, jsme to ovšem jednohlasně odsoudili!

Jane Zálešáku, jeden ze spoluvlastníků XChatu, ten nejaktivnější a vůdčí, Tvoje admina OpiFka mi psala, že se u Vás na XChatu a v jejím táboře známých smějí, že se všichni kolem ní smějí. Honzo Zálešáku, měl bys všem lidem, celé veřejnosti, dát jasně najevo (za svůj XChat), že určitá jednání a chování jsou ve slušné a normální společnosti nepřípustá. Stejně jako jednání bestií v případě kočky se zlámaným vazem, tak bestií útočících a posmívajících se fyzicky postiženým osobám. Nebo se tomu snad, Honzo, též směješ a náramně se bavíš?!


Anděl Azazel

Komentáře

  1. Neb tento můj fejeton uveřejnily a podpořily samotné AzaNoviny na své facebookové stránce
    ZDE, pak jsem se k tomuto ještě na FCB vyjádřil. Toto vyjádření vložím i sem:

    Já k tomu dodám ještě zcela civilně toto. Jsem opravdu zděšen z toho, co se vyvinulo z útoků pana Víti, který byl za tyto své nechutné projevy nakonec eliminován a vyselektován portálem Chatujme.cz, za což tomuto portálu vzdávám hold, ne za sebe, nýbrž za všechny osoby s nějakým handicapem, s nějakým fyzickým, byť třeba dočasným, jak doufám u své osoby, postižením. To co ovšem naprosto nechápu, co mi opravdu hlava nebere, je přístup portálu XChat.cz. Domnívám se, že pan Jan Zálešák a celá 42ideas s.r.o. by se k tomu měl nějak postavit. Toto už je natolik za hranou, že zde se hry na mrtvého brouka nehrají, alespoň v normální slušné společnosti a na normálních slušných webech.

    Anděl Azazel


    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem Azo úplně pochopila, proč s Anathemou nesnášíte toho Karl 1 a proč Anathema napsal ten kameňák z porodnice. Ten Karl 1 co tak miluje Grantíkovo rádio, ten Karl co má místností jak nas..., ten Karl co si hraje na hodného, tak ten si libuje mezi tou sebrankou na Komouších . Když se tak zamyslím proč na chatujme a superpokecu je tak málo lidí , myslím si, že se mi to už ujasnilo. Protože na těch dvou chatech tento póvl a lidská spodina není a proto to tam nikoho z bestií netáhne a hlavně proto, že když už se tam někdo takový objeví, tamní admini udělají pořádek . A tak by to mělo být všude. Pokud konečně nezakročí ten Jan Zálešák, tak spadne na to dno k těm bestiím taky, jestli už tam ovšem neleží s nimi.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Problém Chatujme a předně SuperPokecu je ten, že to tam netáhne naprosto nikoho. Grantik na SuperPokecu nastavil tak "sterilní" prostředí, že je to tam mrtvolnější než mrtvolnost sama. A příroděžel, to byl i jeho jediný příspěvek, když se vetřel na Chatujme se svým rádiem, které kvůli oné mrtvolnosti, tedy proto, že ho nikdo neposlouchal, vnutil LuRymu. Ano, sterilita a cenzorské přístupy, ničím více Grantik Chatujme neobohatil, páč to společné Chat Rádio žádnou zvýšenou návštěvnost, nové uživatele či cokoliv pozitivního na Chatujme nepřivedlo. Ono je nejlepší namíchat ten správnký kotejl, tedy jasná pravidla platící pro všechny, někompromisní přístupy k těm nějvážnějším prudičům, na druhou stranu ovšem dát svým uživatelům svobodu, neznepříjemňovat jim různými omezeními komunikaci atd. Ty portály to ovšem ani jeden neumějí namíchat. Příroděžel.

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

A není to vlastně jedno?

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.