Bratříčku nevzlykej, to jsou jen mrzáci..

Bratříček Ondřej Tesárek byl vymazán, jak sám říká "vaporizován" z Facebooku. Krom Bratříčka mu byl smazán i jeho osobní účet. Tedy nejdříve dostal dočasný BAN, až posléze byl úplně smazán. A před několika dny Bratříčkovi někdo odstavil web. Prostě se nezobrazuje, trvá to již týden, k příčině se ani sám Ondřej Tesárek nevyjádřil. Někteří zlí jazykové tvrdí, že si ho mohl odstavit sám, aby mohl následně fňukat. Do jeho ublíženeckého příběhu plného vzlykání, po smazaném Facebooku i web, by se to hodilo, Já osobně bych tuto variantu ovšem netipoval.

Bratříček dokonce kvůli tomu, že byl vymazán jeho digitální život na sociální síti Marka Zuckerberga napsal Otevřený dopis poslancům České republiky, můžete si ho přečíst ZDE

Já jsem byl zlikvidován z XChatu, kde je Bratříček největším spoluvlastníkem firmy 42ideas s.r.o. provozující tento portál. Viděli jste mě fňukat? Nikoliv, naopak jsem se sám od XChatu distancoval a s využitím práva "být zapomenut" se nechal sám kompletně vymazat, tedy taková autovaporizace.

Prostřednictvím XChatu, vlastněného Bratříčkem, jsou na mojí osobu, jen kvůli tomu, že píši o celé chatové scéně, směřovány velmi nevybíravé až ohavné útoky, které neuráží jen mě ale hlavně všechny lidi, kteří mají nějaké to fyzické postižení. Dokonce se jedna místnost na Bratříčkově XChatu stala jakousi základnou i pro podobné existence z jiných chatů.

Bratříčku nevzlykej, a řekni proč máš na svém serveru, na svém XChatu bubáky, co napadají a uráží mrzáky?


Anděl Azazel

_________________________________________________________________________________
Vysvětlivky:

Vaporizace - Vaporizace je v knize 1984 proces, při němž jsou nepohodlní lidé odstraněni, a to jak fyzicky, tak i z historie. Doslovně dochází k jejich vypaření (tedy proto vaporizace).

Vaporizaci v románu používá totalitní strana Angsoc, vykonavatelem je Ideopolicie. Je to nejvyšší nástroj likvidace v této době použitelný. Spočívá v tom, že dotyčná osoba je fyzicky zlikvidována; následně jsou však odstraněny všechny důkazy o její existenci (přepsány knihy a časopisy, upraveny fotografie). Daný člověk pak již oficiálně neexistuje a nikdy neexistoval. V případě, že nebyl proces odstranění všech zmínek dokončen úspěšně, o odstraněném se jednalo jako o neosobě (unperson).

(zdroj: Wikipedia)

Komentáře

Populární X-Fejetony

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Xglosy kráčí správně vytyčenou cestou. Vzdalují se od klasických chatů.

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Lidéčko, Diskutníci, Blog.cz.. a kdo dál?

GymChat (XChat) - Podle nosa poznáš kosa, podle hýčkání prudičů žumpu.

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?