Anathema na roztrhání, je novým moderátorem Chat Rádia.

Jak už víme, tak jsem se Já a Anathema stali novými stěžejními administrátory XChatu. O služby Anathemy ale projevila zájem i "konkurence", provozovatel dnes již téměř mrtvého SuperPokecu Jan Bezděk (Grantik) hodlá angažovat ve svém projektu rádia, které vnutil Lukáši Ryšánkovi (LuRy) z Chatujme, címž se na Chatujme i nakvartýroval jako admin. Chat Rádio ovšem nenaplnilo očekávání a stalo se tragickou trapností, takovým mikro mejdanem Grantíka se stále stejnými pěti a půl posluchači, o stále stejných písničkách atd. Chat Rádio potřebovalo nějaký progres, a tím má být právě Anathema, který na nabídku Grantíka kývl.

Písničky na přání na Chat Rádiu se odehrávají v sobotu ve večerních hodinách. Přibudou nyní ovšem druhé Písničky na přání, pořad se bude jmenovat "Nech si zahrát od metalového guru" a poběží jednou za čtrnáct dní ve středu, neb nese podtitul "Středa, anathemova metálku třeba". Pořad bude mít trochu jinou strukturu, Anathema odehraje vždy dvě písničky na přání posluchačů (nemusí to být jen metal, posluchači si mohou nechat zahrát jakoukoliv tvrdou muziku od rocku přes punk až po všechny odnože metalu) a pak bude následovat Anathemou vybraná skladba, tudíž takové 2 + 1, kdy tedy Anathema písničková přání bude vždy po dvou skladbách prokládat svým vlastním výběrem.

Do budoucna se též počítá s pravidelným cyklem pořadů, který by měl běžet vždy v neděli. Střídaly by se různé žánry tvrdé muziky, byly by to takové speciály, které by Anathema připravoval, ve kterých by zazněly stěžejní kusy toho kterého žánru doplněné vždy o novinky a zajímavosti. Zatím nemá pořad oficiální název, pracovně se jmenuje " Anathemova Encyklopedie tvrdé muziky".

Z neoficiálních a neověřených zdrojů jsem se doslechl, že prý nekritický a fanatický obdivovatel Grantíka Karl1 se po informaci o novém moderátorovi Chat Rádia psychicky zhroutil. Už prý nějaký čas na GymChatu v Komouš výchově píše nesrozumitelné bláboly, že i Ataka začal z toho dvojnásobně lít piváky a Roman_02 se začíná shánět po větších petkách než je čtyřpivo.



Anděl Azazel

Komentáře

Okomentovat

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1

A není to vlastně jedno?