Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Diskutníci, díky neutáhnutí provozu při dlouhodobě klesající návštěvnosti k poslednímu březnu končí. Na apríla zmizí z internetového světa. Diskuze na Chatujme jsou možná v mnoha ohledech nejpodobnější těm na Diskutnících, při dlouhodobě klesající návštěvnosti Chatujme by sem někteří, a některé diskuze, z Diskutníků mohli přejít. Tak hurá, mohlo by si říci Chatujme. Ale ouha. Zatím to vypadá jen na křižáckou morovou ránu. Co když budou jediní? Co když Mach se Šebestovou a Jonatánem, tedy pardon, co když Jonatán a spol. bude jediný uživatelský okruh, co na Chatujme najde azyl? Zatím se jiná vlaštovka na Chatujme neukázala ale do apríla ještě zbývá dost času, tak vše vyjeví tato veličina.

Křižácké diskuze na Chatujme rostou jako houby po dešti. Zatím jich je sedm ale dá se jich očekávat kolem dvaceti. Diskuze jsou aktivní, příroděžel, jediné aktivní na Chatujme. A pomalu po pomalu ale jistě se šířícím křižáckém moru vylétají zatím vlaštovky aktivního odporu. Jenže jedna vlaštovka jaro nedělá. A admini zatím mlčí, ono co by také měli dělat jiného? Anebo měli by nemlčet? Hvězdy ukáží, zda li při všem tom křižáctví s neMírou, nedojde k výjimečnému, pravidla potvrzujícímu, vzkříšení a zjevení Azazela.

A jaký bude závěr této glosy, ne nebojte, ještě nekončíme a hlavně tady nejsme na Xglosách. Tudíž jinak. A jaký by mohl být otázkový počin Azazela na diskuzích Chatujme? Mohl by položit například dva související dotazy. Ten první by mohl znít "Existuje na Chatujme náboženská svoboda?", následný druhý pak "Mohu zde pro vyváženost založit diskuze Satanismus, Wicca, Pohanství, Anton Szandor LaVey, Křesťanství vs. Satanismus, Černá magie, Satanská bible a podobné v počtu podobném těch křižáckých?".

Co myslíte, měl bych se výjimečně ozvat? Byl bych křižáky okamžitě ukamenován? LuRym okamžitě zaBANován za vyvolávání nepokojů a provokaci? A ozvou se i jiní? Anebo někteří zhnuseně přestanou na Chatujme chodit? Občas firmy lehce mění svá loga, krapet je modernizují. Myslíte, že by do modernější podoby Chatujme nebylo při současné konstalaci vhodné přemýšlet o implementaci krucifixu? A nedojde třeba k mezichatovému dialogu, kdy Chatujme a XChat křižáků Bogemana a Hatikvy neuzavřou smlouvu o vzájemném partnerství, jakýsi Svaz XChato-Chatujmáckého křižáckého přátelství?

Himl hergot donrvetr krucajs element!


Anděl Azazel

Komentáře

  1. Odpovědi
    1. Já bych byla pro odvetu. Aby jsi tam založil ty diskuze . A kdyby se stalo, že by Tě za to později LuRy BANoval, to by bylo tak nepochopitelné jako že je třeba sníh zelený.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      .... a měl bych z toho exluzivní třeskutý článek. Uvidíme, jak se vše vyvine, jako správná Šelma bych se zjevil a vstoupil do toho přímo v ten správný čas. Nyní to ještě určitě není, i když už tam vznikla další 8. taková diskuze.

      A-A

      Vymazat
  2. Na ten správný čas si i my čtenáři rádi počkáme a je to dost napínavé, protože Ty jsi prostě klasa, Azo. Umíš vyčkávat a pak správně uhodit, to já a asi i dost jiných bychom vypálili daleko dřív a ten efekt by to už nemělo :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, jsou případy, kdy nejdůležitější není co člověk řekne ale KDY člověk něco řekne či učiní, správné načasování. Já myslím, že se může přihodit kolem tohoto ještě spoustu i neočekávaných věcí. Uvidím, jak se vše vyvine, nyní to není na pořadu dne.

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

A není to vlastně jedno?

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.