Nesolidnost a namyšlenost "celebrit", které už nikoho nezajímají a jsou v klinické smrti.

Nedávno jsem oslovil nakonec deset bytostí s žádostí o poskytnutí rozhovoru ve velmi úspěšné sérii Hovory X. Jednalo se o druhé kolo, neb z toho prvního bylo 6 (slovy: šest) rozhovorů již uskutečněno a publikováno. Plus ještě speciál Naruby, kde jsem odpovídal Já, tudíž otázek se musel chopit někdo jiný, byla to Nicnechapu, a Já bych jí za to chtěl ještě jednou poděkovat.

V něčem bylo první a druhé kolo podobné, ve výsledku se ovšem nakonec dosti lišilo. Pojďme si to vyhodnotit a porovnat. Začněme tím, co se v obou kolech odehrálo stejně, byl to přemet vždy jedné bytosti, otočka o 180°, v prvním kole to byl Bořek z Chatujme, nyní Medusa z Chat.cz. Ale o tomto unfér přístupu nebude dnešní můj výtrus.

Pohlédneme do vyšších sfér, tedy k lidem z vedení jednotlivých chatů, provozovatelům a adminům. V prvním kolečku jsem oslovil administátory XChatu Gigga a Mish.ka, oba mi solidně a slušně na můj dotaz odpověděli, dokonce sdělili důvody, proč je jejich odpověď záporná. A to je OK. V prvním kole jsem oslovil i administrátora Pip-Boy z Líbímseti, ten mi též slušně sdělil, že děkuje za nabídku, ovšem musí jí odmítnout. A to je OK.

A jak se k tomu postavili na Chatujme a SuperPokecu? Rádoby "celebrity" LuRy (Lukáš Ryšánek) a Grantik (Jan Bezděk) se vůbec neobtěžovali reagovat, ač prokazatelně můj dotaz četli. Připomeňme si z prvního kola, že stejně se zachovala admina Nika.Lilly, která nereagovala. A kdo ví, jak to bylo s Bořkem z Chatujme, kterého možná zlomili, když tak náhle obrátil. Přidejme z druhého kola Denisu-Speedy, která také četla, ale neodpověděla, že by jí to zakázali?

Tudíž lidé z vedení XChatu i Líbímseti byli schopni nějak solidně a slušně reagovat, vedení Chatujme a SuperPokecu k tomu přistoupilo ovšem úplně jinak. Pro úplnost si ještě řekněme, že admin Chatujme Firer (mimochodem svého času na BezvaChatu a Chat.cz běžně po vstupu do místnosti zdravil "Hajl"), kterého jsem oslovil též v prvním kole, sice zareagoval, ale s plamínkem u sedacího svalstva, jako bych se snad slušným dotazem dopouštěl smrtelného hříchu (další hříchy můžete najít právě na Chatujme v sekci Diskuze, pro které se již vžil název Bohujme, že.. ovšemže).

Přitom by pánové Grantik a LuRy mohli být vůbec rádi, že se o jejich neznámé, umírající, a v případě SP už umrlé, chaty ještě vůbec někdo zajímá. Ono s chaty v Česku je to již obecně na pováženou, psal jsem o tom v glose  Statistika: České chaty v kopru. Čekal někdo něco jiného? Jenže XChat si někdo v paměti osvěží, i na to Libko si někdo vzpomene, kdo ale dnes zná nějaké Chatujme nebo SuperPokec? Pár bohujících křižáků, hrstka důchodců a trolprudičové typu JupiteHans.

Na co jsou páni LuRy a Granitk tak namyšlení, proč se ve svých cenzorských choutkách vzhlédli až tak, že zakazují svým uživatelům komunikovat s Azazelem? To jen těžko lze pochopit. Ale zajímá to ještě někoho? Také těžko.



Anděl Azazel

Komentáře

  1. Azíku, ráda jsem s Tebou Hovor udělala . Jsi fajn chlap co se ničeho a nikoho nebojí.
    No a k těm ,, celebritám ,, jsem už napsala vyjádření na Glosách. Jen mi nejde do hlavy, jaké manželství asi má ten Grantík, když jsou s tou jeho manželkou ve dne v noci online. Ty dva zavřít na blázinec a sebrat jim možnost jít na počítač, to by snad byla jejich poslední hodinka .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Nicnechapu

      Ale oni tam právě nejsou on-line, tedy Agata zcela určitě ne, to mám ověřené prakticky. Jsou tam nabotovaní v místnosti, prostě je systém nikdy nevyhodí. Což ovšem neznamená, že tam jsou i tak dosti často, sám Anathema někde psal, že mu to vadilo ta jejich neustálá přítomnost (a jakýsi dohled).

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

A není to vlastně jedno?

Kam Grantik šlápne, tam sto let tráva neroste.

Mám rád příběhy