Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Jistě si mnozí vzpomínáte, jak jsem označil 30. červen tohoto roku za Den xchatové nesvobody. Ano, byla to nabubřelá a afektovaná akce Gyma, kdy zařízl nejen Hide and Seeka, svým způsobem i svého nejzkušenějšího admina Giggo. Psal jsem o tom v glose Řezník GymJWM - Zařízl XChat, zařízl uživatelské svobody, zařízl i admina Giggo!

Giggo se nedávno ovšem Gymovi po svém pomstil. On jest adminem přes stálé místnosti a stálé správce, nu a tak nyní na podzim si na obé posvítil. Stalo se tak přesně 2. října, kdy po čase revidoval počty SS, které dle interních pravidel náleží dle návštěvnosti jednotlivým roomkám. A posvítil si samozřejmě i na Stálé správce, tudíž si posvítil i na Kotatkoz (manželku Gyma, tedy pokud se nic nezměnilo). Popravdě si na ní měl posvítit už daleko dříve, místnost Plzeň nesplňovala návštěvnost ani pro jednoho SS dlouho, i tak jí stále nechával na správcovském postu. Ale říká se, lepší někdy než nikdy. A ten čas na odejmutí Kotatkoz, proti pravidlům zastávající funkci SS, nastal právě před několika dny. "Když ty na mě takhle, Gyme, tak Já pojedu opravdu poctivě podle pravidel", řekl si nejspíše Giggo. V minulosti nad pár věcmi přimhouřil oko, teď byl neoblomný, a nejen co se týče Kotatkoz a Plzně.

S velkou pompézností ustálená a provozovaná roomka Kávomilové, kterou si upekli "ONI" pro SEBE, už pěknou chvíli chřadne. Není divu, že návštěvnostně přišla o jednoho SS, ze tří spadla na dva. Giggo mohl přimhouřit oko, na GymChatu už se stejně dávno na nějaká pravidla nehraje, tam rozhoduje vůle velkého Jana a jeho přátel a věrných. Ale ani tady svá očka neuvedl do stavu mhouření. Tentokráte vše revidoval přesně a důsledně dle pravidel, a za to ho Já osobně chválím.

A GymJWM? Ten nemůže říct ani popel. Majitel nemajitel, že.. ovšemže.


 

Anděl Azazel

Komentáře

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1

A není to vlastně jedno?