Bude LuRy skákat, jak nebesa pískají? Plus Lavovy boty a Bot.

Všichni si pamatujeme, jak LuRy (Lukáš Ryšánek) před delším časem, ač ho považuji v rámci dizkuzních fór za nekompetentního nýmanda (což už jsem se takto v minulosti vyjadřoval) mocensky prosazoval svojí podivnou představu o diskuzích na Chatujme. A přitom v čase, o kterém hovořím, měl diskuze svižné, ano občas vyhrocené, každopádně na nich byla všehochuť, tedy různorodá témata, hudební, mezilidsky vztahové, chatujmácky uživatelské, literární, kulinářské, na rozdíl od blamáž ankety svého v dnešní době hlavního admina Lavy profesionálně vedenou Anketu apod. Je mi záhadou, proč se mu tento stav diskuzí nelíbil? A tak tam má dnes náboženský mor a tapetujícího Karla.

A nábožňáci (rozuměj i ateisté nemajíce, dle mého názoru stupidně, nic lepšího na práci než trapně omezeně a stupidně "diskutovat" s křižáky a v podstatě přistupovat na jejich bitevní pole a pohybovat se v jejich prostoru diskuzí o Bohu, víře, náboženství apod., rozuměj na druhou nechat se vláčet tématem druhé strany.) Nechápete co jsem vám nyní v závorce chtěl sdělit? Pochopili byste to názorně, kdybych se proti křižákům vyhranil Já. Mělo by to úroveň, mělo by to faktickou složku, mělo by jasné sdělení a odmítnutí pokřivené křižácké morálky a mnoho jiných aspektů. Ti Ateisté na Chatujme mi přijdou pouze jako blábolisté o ničem, kteří jsou součástí nábožensko křižáckých diskuzí. Budu ještě ostřejší, zbyteční rádoby protikřižáčtí trollové. Tedy "nábožňáci", když jsme si těď vysvětlili tento pojem, se dožadují na Lukášovi (LuRy) kde čeho, třeba u příspěvků znázornění avataru (ikony), čehož se dožadovali v minulosti již mnozí. Zatne nyní LuRy, pod vidinou "nábožňáků" všechny své svaly a pěsti a vrhne se do uskutečnění tohoto požadavku, ač na něj dříve neměl čas? Některé připomínky od "nábožňáků" jsou ovšem správné, jako nepřehlednost diskuze a řazení příspěvků, Lukáš ovšem toto zatvrzele odmítá, ač všichni víme, že to tam má prostě blbě.

"Nábožňáci" zamořili a ovládli naprosto diskuze Chatujme, a počínají si velmi drze, neomaleně a čert ví z čeho plynoucí sebevědomě. Nebudu tu vůbec zmiňovat duplicitu některých jejich diskuzí, spíše zmíním chování Lukáše, který možná, jak už jsem zmínil jinde, může být nadšen ze zájmu uživatelů a v tomto smyslu se možná bude chtít předvést jako úžasný programátor, který naplní představy "nábožňáků" a bude si z jejich pochval chrochtat. Ovšem, co původní uživatelé Chatujme, kteří Lukášovi věřili, kteří jeho a jeho portál podporovali? Ty klidně hodí přes palubu? Sice se záplava nevole se současnou diskuzní situací nekonala, jednak proto, že mnohým je to jedno, druhak proto, že si nikdo nechce dělat "zlou krev". Ale přeci jen se pár osob našlo, lidé s registrací roku 2014 či 2017. Po vyjádření názoru o zaplevelení diskuzí "nábožňáky" se těmto dostalo rekce "Vadí to někomu? Kdo nemá zájem, tak to přece nemusí navštěvovat", tedy od lidí z registrací 2020. A reakce domorodců? Nepřekvapuje. Například "samozrejme...to se take stane" (tedy nenavštěvovat), anebo "je to tady ted katastrofální, proto sem už skoro nechodím, jen hromada žvástů o ničem". A opět zdůrazňuji, hodí Lukáš všechny tyto lidi, co mu důvěřovali a podporovali ho, přes palubu? Zřejmě ano.

A na závěr se dostanu k tomu Plusu, tedy ono je to jedno velké mínus, tedy k adminovi Lava. Lukáš ho učinil hlavním adminem svého portálu? Hlava mi opravdu nebere, čím si to mohl zasloužit? Ještě než se stal adminem, nejdříve tedy jen Chat adminem, pak to byl neúspěšný SS, který nebyl schopen ani v limitu udržet místnost 90s a jak to bylo s roomkou Absolutně nej pokec, kde proběhla řada, do dnes nevysvětlitelných machinací, to je další Lavův a Lukášův kostlivec ve skříni. Blamáž anketa v podání Lavy, tak to byl mega giga průšvih, následovalo jeho omylem odstálení placené místnosti. V úsměvné trapnosti a neuvěřitelnosti pokračuje admin Chatujme i v novém roce. Nejdříve se jakoby zapálený admin pokusil vzbudit zájem uživatelů dotazem na jejich případné nápady na vylepšení portálu, aby pak jako Hlavní admin nevěnoval pražádné pozornosti zamoření diskuzí "nábožňáky" a raději si jak malé děcko hraje s Botem, což je věc, která nikoho ale opravdu nikoho v dnešné době už nezajímá. Navíc se byl tento Hlavní admin Chatujme paktovat s prudiči z Xchatu, co se nezdráhali, krom jiných prudičských činů, útočit a vysmívat se postiženým lidem.

V tehdejším konkurzu na adminy Lukáš požadoval i sdělení, od případných uchazečů, o tom, jakým by mohli býti přínosem pro Chatujme. Přínos Lavy se jeví býti naprosto zřetelným, dosahuje hodnoty - 666 (mínus 666)!

Teď už snad k znemožnění portálu Chatujme chybí jen, aby Grantik (admin Chatujme a vlastník SuperPokecu) přidal ke svým, čím dál tím více propadáckému soukromému mejdanu, Písničkám na přání ještě nedělní křesťanský magazín s nedělní polední mší a Žalmy na přání.




Anděl Azazel

Komentáře

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1

A není to vlastně jedno?