Otřesná ohavnost

Na diskuzích Chatujme.cz vzniklo nedávno fórum "Otřesná ohavnost", ve stručnosti si řekněme, že jde o záležitost z Bible, kde se poukazuje na falešného Krista, falešného Boha který je ve skutečnosti tzv. Odpůrcem, a lidé uvěří v tohoto Boha (Stane se, že se Boží Odpůrce prohlásí za boha všech lidí a většina lidí uvěří, že je jejich otcem a že patří k němu. - Otřesná Ohavnost bude stát přesně tam, kde by stát neměla. Přímo uprostřed chrámu.) Více to nehodlám rozebírat, s tím nechť si poradí alelujáři na polonáboženském portálu Chatujme.cz.

Otřesná ohavnost je to, co se na diskuzích Chatujme.cz odehrává, jednak tam jedou již prakticky jen a pouze a výhradně diskuze z kategorie "Náboženství a filosofie", načež tyto diskuze ani nejsou rozmanitými náboženskými či filosofickými diskuzemi, neb se tam diskutuje pouze a jen o křesťanství, bohu, Bibli a to i v podání ateistů. Tito ateisté jsou pouhými stupidními tlachaly, hlupáky a omezenými bytostmi, páč jejich jediný smysl a význam je pohybovat se na šachovnici Bible a křesťanství, jen k tomu zaujímat jakési, dle mého názoru, zbytečné plky. Ano, je to o šachovnici, kde ateisté mají černé figurky a pohybují se jen na křižácké šachovnici, na poli těch, jejichž náboženství odmítají, aníž by měli schopnost cokoliv svého říci a vyjeviti. Vždyť Ateismus znamená bezbožnost, život bez boha či bohů. Nemají vlastní filosofii, nemají co říci, jen tlachají o Bohu, Ježíši, Duchu Svatém, Bibli, z čehož neplyne jednak žádný smysl, druhak jen řeší alelujářská témata.

Ano, o filosofické a náboženské rozmanitosti si na polokřižíckém portálu Chatujme.cz můžeme nechat jen zdát. Podívejme se jinam, ku příkladu, abychom srovnávali jablka s jablky, na XChat. Tam ve stejné kategorii "Filosofie a náboženství" nalezneme fóra jako Astrální cestování, Buddhismus, Satanismus a černá magie, Islám, Judaismus či Wicca. Ano, přesně takto si představuji diskuzní rozmanitost co se týče Filosofie a náboženství. Ona ovšem taková nerozmanitost a stupidita existovala právě na Diskutnících, odkud se lidé na Chatujme.cz přesouvají. A to je právě ta OTŘESNÁ OHAVNOST.

Možná, že se vmísím do diskuzí Chatujme.cz, do otřesně ohavných mononáboženských a naprosto stupidně vypadajících (ne)diskuzí. A možná nevmísím. To je ve hvězdách. Každopádně už těď si představte, co by za rozruch vyvolala moje angažovanost, protože Já dokáži pojmout témata od Satanismu až po Pohanství. Jak by se ti alelujáři tvářili, kdybych na filosicko-náboženské (ne)diskuze vstoupil? A jak by se tvářil Lukáš Ryšánek? A jak by mě chtěli ukamenovat? A jak by možná byla prokázána nepluralita filosovického a náboženského vyznání?

Co se stane a co přinese čas, ani sám nevím, otřesná ohavnost diskuzí Chatujme.cz je ovšem zřetelná, pokud bych do toho vstoupil, pak by se možná ukázaly další otřesné ohavnosti. Ale zatím, jako správná Šelma, mi přijde nejvhodnější vyčkávat. Apokalypsa diskuzí Chatujme.cz již nastala, nemusí to být ovšem do budoucna ten nejotřesitelnějí nejohavnější počin. Nechme se, společně s nadbíhačem alelujářům Lukášem Ryšánkem, překvapit.

Anděl Azazel

Komentáře

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1

A není to vlastně jedno?

Kam Grantik šlápne, tam sto let tráva neroste.

Mám rád příběhy