Retro chaty vs Notesoo a Klub blogerů

Nedávno jsem psal recenze na novou českou sociální síť Notesoo a společenstvo lidí zabývajících se blogováním Klub blogerů. Obě recenze byly dosti kritické, tedy zmínil jsem mnohé negativní stránky v rámci snahy o co největší objektivitu. A světe div se, po zkušenostech z minulosti, tedy hlavně z těch retro chatů, obě recenze byly přijaty vlastníky oněch portálů kladně a v podstatě souhlasně.

Ano, jak majitel Notesoo pan Auředník, tak zakladatelka Klubu blogerů paní Jitka.S nad mojím hodnocením přikyvovali a sami se vyjádřovali tak, že je mrzí ne příliš utěšený stav jejich projektů. Samozřejmě existovaly nějaké připomínky, kdy na některé věci nahlíželi zmiňovaní z trochu jiného úhlu, vycházím i z minulých hodnocení, což je v pořádku. A tak by to mělo i být, přistupovat k věcem konstruktivně, ač je evidentní, že se v určitých věcech moc nezadařilo a přiznat si to, a pokusit se hledat a nacházet nějaká případná řešení.

I když na některé záležitosti mohou a mají majitelé obou platforem krapet jiný názor než Já, a takových případů je výrazná menšina, tak celkově jejich zpětná vazba na mé články proběhla tak jak píši, hlavně mi nikdo nenadával, neurážel, nesnažil se mojí osobu dehonestovat, nikdo mě nechtěl jakkoliv perzekuovat a banovat. A to je právě ten kardinální rozdíl s retro chaty jako XChat, Chatujme etc., kde po mé kritice, spravedlivé kritice, jsem se v dobách působení na těchto retro serverech, ale i po mém odchodu, stal nějakým jejich úhlavním nepřítelem číslo jedna. No chápete to?

Takže to převedu do sportovní terminologie a vyhlásím výsledek. Ten je takovýto: Michal Auředník & Jitka.S versus Jan Zálešák & Lukáš Ryšánek 666:0! Sláva vítězům a u poražených čest hledat nebudeme.

Anděl Azazel

 

X-Fejeton si můžete poslechnout i v audioverzi:

Komentáře

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1

A není to vlastně jedno?