Nový XChat v podání Jana Zálešáka (GymJWM).

Ryze zpravodajské hodnocení čtyřletého působení Honzy a jeho party najdete někdy do konce tohoto roku na Xglosách. Pojďme se teď pro předkrm podívat na určité aspekty čtyřletého působení 42ideas s.r.o. Při svém nástupu slibovali mnohé, lepší XChat, nový XChat, slušnější XChat a čert ví jak úžasný XChat. Sliby chyby, říká se. V rozhovoru pro AzaNoviny Honza mluvil i o novém vzhledu, nu ani v tomto kde nic tu nic. XChat stále vypadá jako předpotopní portál z roku 2008.

Slušnost nám GymChat odpresentoval v současné době vrchovatě, nenávist a urážky vůči fyzicky postiženým osobám, které se linuly z protekčně prudičské místnosti Komouš výchova, to snad nepatří do slušné společnosti v jakékoliv době, natož v téměř roce 2020. GymChat to začal řešit až ve chvíli, kdy už můj znechucený a pobouřený křik, rozléhající se i do mnohých rozličných netových koutů, již nešlo přeslechnout. Navíc to GymChat vyřešil po svém, tedy tak, aby se vlk nažral a koza zůstala celá.

Komouš výchova je vůbec tím jediným, co nově na Novém XChatu vzniklo. Když tedy pomineme protekční místnost Kynologie, která ovšem dnes zeje prázdnotou, novou návštěvnost portálu, která klesla o polovinu, nově zvýšený podíl sexživlů mnohdy přesahující hranici 90 procent, novou adminskou křižáckou inkvizici apod. Tedy jediným novým počinem jest právě Komouš výchova jako prudičská místnost, což potvrdil sám drak Giggo.

Spousta uživatelů starého XChatu čekala od GymChatu krapet víc, mnohem víc. Včetně mě. Jedna prudičská místnost je asi nejen na můj vkus hodně málo. K tomu Honzovi Finanční úrad obstavuje podíl a Bratříčkovi Ondřeji Tesárkovi mnohde zavírají vrátka. Ne všechny nové věcí musí být lepší než staré, u XChatu se to potvrzuje snad na více než sto procent.



Anděl Azazel

Komentáře

  1. Ještě tam tedy samozřejmě vznikli nově ti Kávomilové, abych XChatu nekřivdil. Jenže to jsou jen a pouze a zase "ONI" jako s tou Kynologií, nu. A jsou s KV pěkně seřazeni za sebou, takže taková vlastně výkladní skříň GymChatu :D

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1

A není to vlastně jedno?