Bogemanova katolizace XChatu.

Říkali mu námořníček, Vítkovi Bogemanovi. U děvčat neměl valného úspěchu, vlastně neměl úspěchu u nikoho. Až na jednu výjimku, pravidlo potvrzující, vždycky se o něm vědělo, že je to naprostý a totální řiťolezec, tedy anální alpinista adminů. To za starého XChatu pod Centrumem. S novým XChatem, když ho koupil Jan Zálešák (GymJWM) a jeho společníci, pak Bugýsek přivedl své řiťolezectví k naprosté dokonalosti. Trochu se divím, asi proto, že Honzu Zálešáka zas až tak dobře neznám, že si nechal a nechává ve svém análním otvoru kvedlat Bugýska od hlavy až k patě. Možná mu to dělá dobře, koneckonců každý máme nějakou svou úchylku. Otázka však stojí, jak se to snoubí s provozováním chatovacího portálu, s jeho prosperitou, s ubývající návštěvností a tudíž ubývajícím zobrazováním reklam. Ano, internetové projekty je třeba z něčeho financovat, nejsou zadarmo. Bylo by zajímavé vědět, jakou cenu zaplatila společnost Gyma a zda li se mu jeho investice vrací? Toto ale není stěžejním tématem tohoto fejetonu.

Vítek se prostě nikdy a nikde nechytal, naprosto nudný patron, většině uživatelů byl k smíchu, a musím dodat, že oprávněně. Když se stal žlutým adminem, tak vypukl po celém XChatu neskonalý smích, nu a dnes je hlavním, tedy červeným adminem. O jeho neschopnosti jako SS v BTMR jsem již v minulosti i současnosti informoval dosti. Kvalita a schopnosti ovšem nejsou těmi předpoklady a dovednostmi, kterými se může pyšnit admin na XChatu (vzpomeňme nejhloupější adminku všech dob ENVY).

Vítek, jako katolík, si přivedl do svého sboru další křižáky, nejprve Team_Advisora a pak Hatikvu (což je bezkonkurenční blb a o tom nehodlám diskutovat, protože tráva je zelená, je zelená, je zelená). Mimochodem, pokrytectví křižáků, jako celé jejich pokrytecké víry, dokresluje právě Advisor, který má za jedinou kamarádku na XChatu Princeznubellis, což je Stálá správkyně v místnosti Perverzní ženy. Stejně jako jeden z dřívějších SS BTMR  Michal. Š. z Brna, co se spustil s prostitutkou. Úpadek XChatu pod neschopným Prazdrojem (protože v dobách nejsvětlejších mohl XChat vést i trochu zdatnější opičák) s ještě neschopnějším Bogemanem asi nebude možné odvrátit. Leda, že by se Honza Zálešák probudil ze své letargie, ze své naivity, ze svých představ o fungování chatu tak jak fungoval v monstrózních letech, a začal uvažovat jako podnikatel, jako vlastník, jako ten, který chce Xchat dovést k nějaké kloudné prosperitě. Zatím je to jeden velký průser. Honzo, Honzo, najdi ty, které tvůj portál pozvednou, stavět na joumech typu Bogeman, kteří budou jen likvidovat ty, kteří stojí výš, což jsou v podstatě téměř všichni, je cesta do pekel. Do pekel těch dle představ křesťanů. A věř, milý Honzo, že Vítek Bogeman XChat do právě takového pekla přivádí a přivede. Až si tak říkám, jestli Honzo nejsi tak trochu masochista. Koneckonců co by tvůj chat byl bez sexuchtivců a úchylů? Odpovím si sám, mohli byste se s Bugýskem jen u oltáře modlit sami.

Anděl Azazel

Komentáře

Populární X-Fejetony

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Xglosy kráčí správně vytyčenou cestou. Vzdalují se od klasických chatů.

Lidéčko, Diskutníci, Blog.cz.. a kdo dál?

GymChat (XChat) - Podle nosa poznáš kosa, podle hýčkání prudičů žumpu.

AzaNovinám jsou 4! :)