A není to vlastně jedno?

Na jednom z chatů komunitního dvojportálu Super Chatujme Pokec, tedy na SP-Chatujme byli nedávno dosazeni noví Admini. Asi už bylo i LuRymu hloupé, jak v poslední době propojení chatů i skrze Fan klub DJ Honzíka zvaného též DJ Gaučing, či účinkování jeho osoby v podobě plnohodnotného admina SP-Chatujme, nebo v neposlední řadě nářky (velmi mírné, neboť na SP-Chatujme je v současné době o ústa něco naplno vyslovit) uživatelů po nových administrátorech, ukazuje pravou tvář a skutečnost existence Grantikovo rozpínavosti a velkého vlivu na SP-Chatujme. Je to ovšem již pár dní a každému je to asi jedno. Jediný Karl1 přispěchal s blahopřáním a jistě si u toho i radostně doma zatancoval.

Směřování chatu už bylo dlouho jasné. Jasné byly i nicky obou nových adminů, absolutně nikoho to nepřekvapilo. Firer a Lava jsou jen jakási jména, která nic nového nepřináší, nic nebudou moci ovlivnit, jen budou držet LuRym nastartovaný směr a přímo či skrze LuRyho zastávat zájmy DJ Honzíka. Kolem Lavy je mnoho nejasností a Firer je v podstatě obdoba Bada, jen snad nebyl v base.

O Firerových pozdravech "Hajl" či šíleném působení na BezvaChatu, kdy se jako admin zastával prudičů, jsem už psal jinde. On svého času dokonce tleskal prudičům, když brutálně vytapetovali na Chat.cz diskuzi Hraběte X. A dokonce Freya (což je pro neznalé, nebo spíše byla, faktická vůdkyně celého francírkova chatu) nabonzovala Firera s tím, že chodil pod jinými nicky do HX prudit. Firer to v inkriminované době v místnosti Fajn pokec na Chat.cz potvrdil. To je už dávno zveřejněné a možná to má i sám Firer na svém blogu. Ale i toto je možná vlastně úplně jedno.

Nebudu tento fejeton příliš natahovat, i když mě napadají ještě další věci. Ale to už je možná taky úplně jedno. SP-Chatujme má jasný směr a evidentně se propadá. Propadá se jak kvalitou uživatelské základny tak i kvantitou. Ale koho vlastně dneska, kdysi nadějný chat Chatujme.cz, ještě vůbec zajímá? Možná tak z profesionálních důvodů leda nějakého pisálka Anděla Azazela.


Anděl Azazel

Komentáře

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1