Pějme ódy na Adminy, když samy neumíme nic.

MRCH, na své již naprosto zmršené diskuzi Mezilidské vztahy, prokázala svojí jednu z odporných vlastností (má jich přehlšle, neb je to opravdu mrcha), a to řiťolezectví aneb anální alpinismus. Nasoukala se v anusový otvor nových adminů Firer a Lava, toho druhého zvláště. Stejně tak, jak se souká, dle hodnověrného zdroje, do míst, kde záda ztrácejí slušné jméno, Lukáši Ryšánkovi. Tomu prý denně píše své, do kakaové komůrky směřující, vzkazy, až to LuRy už ani nechce číst. Ale tak co si vykejklil, to má, že.. ovšemže.

Chválit admina Lavu za to, že jsou lidé zastávající post SS neschopní (a za mnoho let na chatech se nenaučili, možná spíš v tomto případě neneučily, základní věci jako skrýn apod.), to není tím, že se chodili (chodily) na chat jen bavit (jako MRCH, pocházející z Lidé.cz, kde chodila do BDSM /BDSM je pojem obecně užívaný pro širokou škálu sexuálních praktik a orientací založených na domluvě, že je jeden z partnerů nadřazen druhému. Patří sem zejména erotický sadismus, masochismus a různé formy fetišismu./), je opravdu úsměvné. Pak takoví lidé nemají zastávat funkci SS, protože právě proto existují Stálí správci na chatech, aby kvůli každému prdu nemusel zasahovat Administrátor, tedy kvůli věcem, které si SS může vyřešit sám. I na diskuzích Chatujme jsem zahlédl nářky, že někteří volají admina právě při kdejakém pšouku, protože jsou neschopní, a mohou sami se svými nástroji, situaci vyřešit.

A že by admin Lava, se nechal inspirovat adminem z francírkovo žumpy JiHem, a jako správný megasluníčkář trpělivě prudičovi vysvětloval, jako zmiňovaný pseudoadmin JiH, který k prudičům přistupoval jako teta z mateřské školky, řkúc "Prosím tě, nemohl bys do té místnosti nechodit a nebo je tam neprovokovat, buď hodným chlapečkem a ty ty ty, nezlob mě"?

Víte, Já, navzdory i druhému sluníčkářskému adminovi Firer, zastávám jiné přístupy k prudičům. S prudiči se nevyjednává, jako s teroristy, ti se likvidují. Ale jak psal Anathema na jedné z diskuzí Chatujme "někdo řád, pravidla a určitý zajištěný pořádek a jistotu, někdo relativní anarchii, bordel a za nic odpovědnost..­..někdo vdolky, někdo holky, někdo....atd.. atd." Ano, každému co jeho jest. Neschopným lamám ódy na adminy, sluníčkářským spolumajitelům sluníčkářské adminy, MRCHám jejich mršství.. a vůbec, kde je ttomášek, co kdysi odebíral SS za neumění skrýnu? To je asi oldskúl, to se do dnešní "moderně-anarchoidní" chatové doby nehodí. Pak se ale nedivme, že na chatech nikdo už moc nepřežívá, jen nýmandi, lůza a svoloč.

Hajl Firer (takto přeci, pozdravem "Hajl" zdravil nový admin Chatujme.cz na všech jeho předešlých chatech, tedy spíš "chatech", protože co je opravdový chat tento admin netuší). Tedy velebme hajlujícího Dana, i Blamáž anketníka Lavu, tedy aspoň ti, co jsou mrchy a mrchové. A kdo ne, dostane Loket.

Anděl Azazel

Komentáře

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1

A není to vlastně jedno?