Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1

Skinheads tady, skinheands tam, skinheands kam se podívám. Tak to pěl v dávné minulosti ještě se skupinou Orlík Dan Landa. Grantik tady, Grantik tam, Grantik kam se podívám. Tak to zas fejetonuji Já. Byly v dřívější době situace, kdy se mě někteří lidé, kteří věděli nebo zjistili, že není většího znalce české chatové scény, než jsem Já, ptali na to, jaký chat bych jim doporučil. Pokud jsem viděl, a ve většině případů ano, opravdový zájem v hledání vhodného chatu, pak jsem se samozřejmě jal poradit. Jistě jsem ke každému přistupoval jedinečně, tedy dle toho, jaký byl věk a představy tazatele. Vždy jsem zmínil několik chatů a k nim jsem dodal přednosti a zápory. V současné době si kladu otázku, jak bych takovému člověku pomohl. Ano, Já jsem tvor, který v určitých případech, nezištně a rád pomáhá. Co bych ovšem dnes takovému tazateli řekl? Přiznám se vám, že nevím. Možná bych mu sdělil, nechť se na chaty vykašle a hledá jinou komoditu ku své virtuální socializačně-komunitní touze.

Když na to půjdu vyřazovací metodou, pak si můžeme hned škrtnout žumpoidní paskvil pana Francírka Chat.cz (kdeže jeho slavně ikonické období vězí, že.. ovšemže) a též totální katastrofu jménem Líbím se ti. Pak už zbývají jen 2 (slovy dva) chaty. Čekali jste jiné číslo? Například číslo 3? Ale kdeže. Zbývá nám právě a jen XChat a pak Super Chatujme Pokec. Na XChatu vás bude ve své katolické klerice (rozuměj oděvu) hlídat, krom řiťolezectví naprosto neschopný, hlavní adnim Bogeman, a to se svými nižšími kněžími Team_Advisor (v minulosti) nebo Hatikva (v současnosti). Na Super Chatujme Pokecu to zase bude ultra cenzor Grantik alias ChatRadio tedy Jan Bezděk. Nu, to věru není moc velké spektrum výberu, že.. ovšemže.

Jan Bezděk (Grantik alias ChatRadio) má svůj SuperPokec naprosto přecenzorovaný, i to je jeden z důvodů, proč jsem se nikdy ani na okamžik na tomto chatu neusadil a nikdy jsem o tom ani neuvažoval. Již v minulosti jsem právě SuperPokec uváděl jako protipól Chat.cz, tedy jako dva extrémy, tedy na jednom sluníčkářsky neřešení ničeho a nikoho a dávání průchodu kdejakému odpornému prudičskému slizu na úkor slušných uživatelů, na druhém nemožnost se téměř upšouknout, dát například na chatu či ve vzkazech nejen link ale i jen pouhou zmíňku v prosté psané formě jiného chatu či jinak údajně nevhodného obsahu, což je opět na úkor slušných uživatelů, neb na jakýchkoliv jiných službách takováto podoba ultracenzury je nepředstavitelná.

Na Chatujme, kde Grantik jako cenzorský dráb sleduje vaše pšouky je implementace jeho cenzorských představ nabíledni a už se tak díky jeho plnohodnotným pravomocem administrátora Chatujme.cz děje.

Jsem opravdu velmi rád, že jsem již dávno v chatovém důchodu a jen a pouze chatovou scénu sleduji a referuji o ní. Jelikož výběr ze dvou možností, tedy XChatu s křížem a svěcenou vodou Bogemana a Super Chatujme Pokecu s cenzorským tlouštíkem s doutníkem v ústech, je výběrem mezi šlápnutím do lejna a šlápnutím do lejna. A Já bych si rád uchoval svoji obuv v čistotě a bez nepříjemného odéru.


Anděl Azazel



Pokud byste nabyli dojmu, že se Vám můj Xfejeton nechce číst, pak si ho můžete poslechnout. Předpokládám, že to bude výjimka pravidlo potvrzující, ovšem čert ví.. a čert jsem Já, tudíž nechme to otevřené.




Komentáře

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

A není to vlastně jedno?

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.