V továrně na syny neblokujem zlosyny

XChat byl vždycky úchyláků ráj a za 20 let se na tom nic nezměnilo. Můžete si přečíst můj výtrus na "jen tak zběžném blogu" Libka s názvem Napoprvé se psem a Zvrhlý pán. Ano, Zvrhlého pána díky MF DNES zná celá informovaná veřejnost. A co teprve vyleze na povrch s dokumentem V síti. Sám jsem na Xglosách upozorňoval na mnoho podivných profilů, myslíte že to někoho z XChatu zajímá? Raději se admini poplatní 42ideas s.r.o. (kde jeden ze spoluvlastníků má zastavený podíl Finančním úřadem a druhý je zaBLOKOVANÝ na Facebooku), zajímá třeba prostřednictvím adminy OpiFka (což je v podstatě prudička přitulená k mocipánům XChatu /jeden z nich, křižák Bogeman ji právě udělal přes veškerá vlastní pravidla XChatu z běžného uživatele ihned žlutou adminou, nu koneckonců sám si otevíral svého času dočasnou room "Udělám tě OpiFko" (význam už nechám na vás, páč Já nikomu nic nevnucuji)/)).

U těchto je pobíhání zlosynů po XChatu zcela běžné, jako pobíhání úchyláků. Jak by jinak bylo možné, že největší prudička všech dob Happy613 řádí s nickem A_zase_ona v Bezva flirtíku a ani se tím nijak netají. Vždyť má svého přitroublého neschopného nýmanda Bogýska, kamaráda kdysi Ebíska, aby se to rýmovalo. A takových zlosynů na XChatu je, vždyť přeci dle Jana Zálešáka se každý nový nick musí nejprve nějak projevit, i kdyby každému bylo jasné, co je zač.

A takováhle OpiFka, co kde komu nadává do idiotů, podobných existencí a lidí z léčebny, tak se obořila vůči mistru Anathemovi. S ním mám mnohé společné, ovšem na dost věcí máme rozličné pohledy. V tom v čem se shodnem, je řád a pořádek (i když v podání Anathemy Anténoviče je více striktnější až sterilnější). Ale proč řešit drobné nuance, v rámci jakéhosi vyššího principu je třeba oprostit se od prkotin. Prudičku OpiFku charakterizuje hlavně bájná lživost, to co vymyslí ona, to nevymyslíš. A tak Anathema údajně uráží její rodinu, lidi které ani nezná, přitom myslím, že o samotné OpiFce má pramálo vědomostí, stejně jako Já, nevím o ní moc osobních informací, tak kde by k nim přišel Anathema, páč čmuchalský novinář jsem tu hlavně Já.

Přitom na XChatu pobíhá spousta úchyláků a sexživlů, a právě OpiFka jim rozdává teploměry do jejich zadečků. Napájí se kávou ve své protekční místnosti (jiné roomky ani na XChatu nevznikají) a opíjí se, opět fantaskně bájně lživě ve své nemocné hlavě, jakousi důležitostí a snad i respektem. Přitom něco jako OpiFka by snad mohl respektovat jen bezďák z hlaváku od čtvrtého sloupu v páté kartonové krabici z leva (město nechám opět na vás).

Závěrečná otázka tohoto fejetonu zní - Udělal křižák OpiFku? Adminou jistě, ovšem u křižáků přeci platí, že sex až po svatbě. Ovšem všichni známe pokryteckou křižáckou morálku (a vidíme ji přímo na XChatu, kde 90 % uživatelů jsou "sexživlové"), stejně jako jejich "miluj bližního svého" či další nesmysl odporující přírodě "miluj své nepřátele", tento blud vyvrací sama Bogemanova křižácká klaka, neb nikde jinde byste nenašli tolik zášti a nejhlubší nenávisti.

Co to ale ten Bogeman udělal vlastně té Opifce. Adminou ano, že by ji udělal i krucifixem? Na zvrhlém XChatu by to snad ani nikoho nepřekvapilo.

Anděl Azazel

Komentáře

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

A není to vlastně jedno?

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.