XChat vs. Libko, Chat.cz a Chatujme 0:3!

Z mého nedávného "zkouškového" článku na blozích Libimseti s názvem Lenka z Lčovic došlo k odstranění obrázků a v textu některých názvoslovných výrazů, jako "OpiFka, Lčovice, Lenka.. " (Poznámka: Já jsem se v dohledném čase chystal onen článek smazat, nyní ho tam již ponechám). Co nám z této zkoušky plyne? Že to s Libkem ještě není tak hrozné, sice to tam někdy působí, jako by ten portál nebyl snad ani spravován a naopak byl ponechán svému osudu, ovšem zdání klame. Někdo musí schvalovat fotky, ustalovat místnosti, nu a v neposlední řadě někdo musel smazat mnou zde konstatované.

A nyní si to porovnejme s portálem XChat, který vlastní (neoficiálně) Gym a jeho parta, (oficiálně) 42.ideas s.r.o.. Na jeho diskuzích bylo milionkráte omílané mé jméno, tedy celé jméno i s příjmením. Na mojí druhou stížnost již portál nereagoval, ba co více a hrůzněji, v podání své adminy OpiFka se na tomto sám přímo na portálu podílel a na Xglosách opět v zastoupení své adminy tuto záležitost dokonce veřejně schvaloval.

Přejděme tudíž k výsledku, můžeme směle vyřknout konečný stav tohoto mače, XChat - Libimseti 0:1.

Vzpomínáte, jak jsem nedávno přirovnával na Xglosách XChat k žumpě Chat.cz ohledně "prudičských" popisků místností? Jenže ona to vlastně v tomto případě nebude plichta (remíza, nerozhodný výsledek), popisky na Chat.cz jsou sice brutálnější a vůlgárnější, jenže byly to vždy popisky v nestálé místnosti, a to se moc nedá uhlídat (na XChatu tomu bylo jen v pár případech), zato permanentně probíhaly prudičské změny popísků a vzkazy tímto prostřednictvím tohoto (což dělají opravdu jen prudiči) ve stálé místnosti Komouš výchova. Když k tomu přičteme i giga množství mulťáků, opět prudičsky parodující nějakou osobu (např. rodina nicků Alzazeli a jiné), pak nám z toho vyjde, že i zde XChat prohrává. Je třeba zopakovat a zdůraznit, že jde na XChatu o stálou místnost, nic takového jsem na Chat.cz nezaznamenal, on tam občas JiH (Room Admin) chodí, a ač jsou jeho přístupy megasluníčkářské, pak toto by jistě nedovolil a zarazil.

Další mač má tedy výsledek, XChat - Chat.cz 0:1.

A vzpomeňme i výpadů uživatele Víťa1971 na Chatujme, vůči nejen mé osobě ale mnohým dalším, předně aktivním uživatelům toho portálu. Když jsem se po tom, co to již Víťa předvedl po třetí, ohradil, pak Chatujme přistoupilo k určitým opatřením. Znovu to srovnejme s XChatem, kde se po mé žádosti a stížnosti nestalo na druhý pokus nic, navíc jsem byl jedním z provozovatelů, tedy Janem Zálešákem (GymJWM) drze mailem osočen.

Do třetice všeho dobrého i zlého tu máme výsledek dalšího mače, XChat - Chatujme 0:1.

A nyní už jistě chápete, jak XChat přišel k velmi nelichotivému celkovému skóre z názvu tohoto fejetonu. A jaké má XChat skóre ohledně procentuálního zastoupení sexživlů na celkové návštěvnosti chatu, už ze zdrojů Xglos či AzaŽurnálu víte dlouho a sami. Neskutečných 90 % se nevyskytuje opravdu nikde jinde!

Anděl Azazel

Komentáře

  1. http://diskuze.libimseti.cz/ctete-mistni-blogy-949491
    můj blog
    https://gvkb.blogspot.com/
    OK

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1

A není to vlastně jedno?