Namyšlené halušky a výhrůžky morálních neautorit.

Včerejšiho dne vypustila na xchatový svět, přesněji uživatelská fóra, svůj namyšlený a výhrůžný výpotek uživatelka HallucinationFlower, toho času držitelka vyšších práv v jedné místnosti, tedy práv Stálého správce. Byla to reakce na smazaný příspěvek od Macha, smazaý velmi správně adminem Giggo, neb obsahoval řadu vulgárních a nevybíravých výrazů nepatřicích na veřejné fórum. Já osobně bych tedy Machovi mazal úplně všechno z čehož je cítit zapáchající machův odér. Na fórum XChatu Stálí správci se můžete podívat ZDE.

Machem se ale zabývat vůbec nebudeme, protože není sebemenšího důvodu, co je to za trollského otravu a gaunera, to přeci všichni víme, netřeba to po 666. ještě opakovat. V namyšleném příspěvku HFlower, až se jeden ptá, kde k té své namyšlenosti přišla, tedy ne jeden, to je jen takový slovní obrat, ono si to říká dost lidí, tak tedy v jejím namyšleném příspěvku chce nabudit na začátku dojem, že Machův post byl jeden velký blábol. Což obyčejně tedy je, ale někdy i Mach uhodí více či méně hřebíček na hlavičku. A to se právě stalo v jeho posledním příspěvku, když si odmyslíme ten brutálně vulgární styl, pak obsahově nebyl až zas tak od reality a pravdy vzdálen. Takže po jaké rezistenci to Haluška v prvním odstavci volá je mi záhadou. Pojďme dál.

Druhý odstavec načala HFlower hned výhrůžkou. Ono tedy celý odstavec se táhne ve výhružném rytmu, a v podstatě ho neopouští do konce postu. Vyhrožuje, že je mnoho lidí, nejen tedy ona, kdo znají a vědí kde Mach bydlí, a vyhrožuje i Policií ČR, když píše "aby místo vánočního stromečku neblikala venku modrá světýlka". Sice v zápětí dodává, že to není výhrůžka, ale tak zvláště u žen víme jak to chodí s jejich vyjadřováním, že mají potřebu sami upozornit na to, oč se jedná tím, že to v projevu halasně popřou, že.. ovšemže. A také jsme se dozvěděli, že už letos proběhlo na XChatu pár nahlášení. A tady bude patrně Zdena dobře informována, páč GymJWM jí zřejmě zobe z ruky, rozhodně jedna ruka jsou. To že Gym s nahlašováním kde komu nemá problém, to už předváděl před dvaceti lety jako červený admin. Já nemám nic proti hlášením o gaunerských a protiprávních činnostech, je otázka, zda li to vždy bylo až tak relevantní. Ale to není na mém soudu. Popojedem.

A komu všemu vyhrožuje v odstavci posledním, a jak a s kým nakládat, to vám konkrétně nerozluštím, patrně se všemi, kdo nepějí pokrytecké falešné kamarádíčkovské ódy na GymChat v růžových brýlích. Na úplný závěr, asi aby smázla pachuť namyšelných moralistických liter a výhrůžek, přeje Zdenka krásné a poklidné prožití předvánočních týdnů. Rozhodně by si ovšem měla hlavně zamést, sníh to asi nebude, před svým prahem, a též prahem GymChatu. Žluté květy pampelišek ještě dlouho nespatříme, ovšem někteří výtečníci z GymChatu spatřili něco, co nebylo určeno jejich očím, a aktivně se o to přičinili.

Ano, kdosi (tip máme ale páč nejsou důkazy, tak to necháme u "kdosi") se vloupal do účtu Pampelišky na GymChatu, a heslo neváhal napsat do popisku místnosti Pampeliškov. To už máme první gaunerský počin. Ten druhý se týká i mojí osoby, tedy ne že bych ho spáchal, onen gaunerský počin, nýbrž jsem jím byl poškozen. Uživatel GymChatu Svazijec, tady budeme konkrétní, využil viděného, a pravda za lehké neopatrnosti a neprozřetelnosti Kláry, se dostal na její Skype. Nebudeme nijak popírat, co někteří vědí, že jsem s Klárou v nějakém silnějším přátelském vztahu, a právě Skype hojně využíváme. Svazijec, kamarád Halušky, která za ním byla i v Brně, a mají toho společného víc než byste si mysleli, anebo možná sami víte, tak ten si nějaký čas pročítal konverzace na Skypu Pampelišky, kde se mohly objevit nejrůznější i osobní, soukromé až intimní informace a údaje. A to se týká nejen mojí osoby či Pampelišky, ale všech, se kterými kdy Klára po svém Skypu komunikovala, takže se blízký kamarád Halušky mohl dozvědět důvěrné info ohledně Legendawna a mnohých jiných. Jak odporné a hnusné, že?

Jak s tím co shlédl naložil, zda li má kopie, anebo komu všemu se pochlubil, to nevím, nemám křišťálovou kouli, dušuje se, že si vše nechal pro sebe. Ale tak i kdyby, může to kdykoliv vytáhnout a použít v budoucnosti. A že by se ani nepochlubil svému velkému kamarádovi Trávníkáři, se kterým mimochodem měla HFlower v minulosti kontakt z nejintimnějších, tomu by se jeden divil, že.. ovšemže. Takže by měli zbystřit všichni, kdo na Skypu někdy s Pampeliškou komunikovali, zvlášť pokud se jednalo o důvěrná osobní infa, možná by brzy už tak důvěrná a soukromá býti nemusely.

Na závěr si řekněme, kdo se nám to na GymChatu pasuje do pozic morálních a jiných autorit. Vedle Halušky, která má v těchto ohledech tolik másla na hlavě, že by ani po dvouhodinovém odebírání máselné vrstvy nešla spatřit hlava, je to podobný typ a její kamarádka admina OpiFka. Ne nebudu vám tu vyprávět kolik měla chlapů z GymChatu ani nic o jejím potomstvu. A její chování, neslučitelné s funkcí administrátora jakéhokoliv portálu, o tom jste se mohli přesvdčit mnozí sami přímo na GymChatu či na Xglosách, kde párkrát v minulosti excelovala. Může se někdo divit, že GymChat je v tak katastrofálním stavu, když se za morální a jiné autority prohlašují právě například takovéto dvě....... zmiňované? Plus jejich velmi kvalitní kamarádíčkové, co se neštítí ohavností jako Svazijec? Plus výkvět poslední větší místnosti v neerotické části jako je Vapett, co si po svém návratu teď říká DeadlyRain, který nepřetržitě a stále rozesílá svojí chloubu ženščinám jakéhokoliv věku, že na něj už i nyní jsou nově opět stížnosti. Asi se s tím moc nedělá, když mě svého času na Facebooku kontaktovala kvůli chování Vapetta pro mne neznámá osoba ženského pohlaví, zdůrazňuji na osobním profilu, který nikde neinzeruji a nepublikuji, narozdíl od stránek AzaNovin. To už asi patrně děvče muselo být dosti zoufalé, že.. ovšemže. A takhle bych mohl pokračovat a pokračovat, ale musíme končit.

Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell), tak to je ústřední motto Xglos. Ale může samozřejmě na mojí osobu, třeba za tento článek, podat ruku v ruce Trestní oznámení Gym a jeho parťáci, s výstavními morálními autoritami Haluškou a OpiFkou (ta mi mimochodem svého času vyhrožovala, že mi nechá zrušit právě Xglosy). Jen by mě zajímalo jak dokáží, že to co zde píši není pravda a zároveň to poškozuje dobrá jména zmiňovaných? Zkusit to mohou, anebo mi mohou aspoň vyhrožovat. Nemám strach, páč vše co tu uvádím je pravda, která je křišťálovější než křišťál.

A ještě něco, Já na jednoho neznámého pachatele a jednoho známého Svazijce Trestní oznámení podávat nebudu, ani za případné vyhrožování některých mojí osobě. Nemám to prostě ve zvyku.

 

Anděl Azazel

Komentáře

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

A není to vlastně jedno?