Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

 Začněme Koubou, který si říká též Guru Vit Kouba Bhagavan a používá i zkratku GVKB. Řekněme si to naprosto férově otevřeně bez stupidní korektnosti, je to dobytek. Ano, lidský neomalený otravný dobytek, stačí se podívat co provádí na diskuzích Líbímseti. Spamuje a tapetuje naprosto nesouvisejícími texty všechny aktivní diskuze a otázky, zakládá spoustu nových diskuzí a otázek, během dne několikráte ve 4 boxech diskuzí a otázek na Libku se stará, aby všech 40 posledních příspěvků byl Kouba. Jak nějaký autista na diskuzích nediskutuje, jen vkládá své texty. Na Libku s tím nikdo nic nedělá, myslím, jak už jsem mnohokráte prohlásil, že by Líbímseti měl snad už někdo opravdu konečně vypnout, páč je to jen zabordelená ostuda internetu, ostuda která byla kdysi slavným portálem.

LuRy dle svých slov zná Koubu ještě z Lidéčka, též dobře ví, co provádí na Líbímseti. Přesto jediný provozovatel Chatujme LuRy, tedy Lukáš Ryšánek, si Koubu na svém portálu hýčká. Dal mu dle svých slov nějaký 7 denní ban, píše mu vzkazy, chce s ním diskutovat a něco řešit. Dokonce na systémovém fóru Chatujme se Kouby jeden další uživatel z Lidéčka zastává. A Kouba si jede dál, předpokládám že LuRymu na vzkazy ani neodpovídá. Jak víme, autisticky si jede to své, dialog, jakákoliv komunikace, jakékoliv interakce se od Kouby nedají čekat, páč je nikdy nikdo neviděl. A LuRy chce něco řešit? Co prosím vás? Co je na Koubovi k řešení? Kouba je virtuální terorista, a s teroristama se nevyjednává, ti se nehýčkají, nedává se jim prostor, teroristi se jedině a pouze likvidují. Ale překvapuje někoho přístup Lukáše Ryšánka? Ani náhodou. Holt GymChat si hýčká největší prudičku všech dob Happynu, LuRyho Chatujme zase největšího tapetáře, spamera a dobytka všech dob Koubu. Vše to jen vypovídá a dokládá jakýže je stav českých chatovacích portálů. Anathema by jistě napsal "Hnus, flus, šlus!!!"

Dutch je zakladatel Chatujme. Na Dutchově Chatujme by se toto nedělo, na čistě Dutchově Chatujme nebyl nikdy ani žádný Grantik. Na Dutchově a LuRyho Chatujme se majitel a provozovatel SuperPokecu objevil jako Administrátor Správce Chat Rádia s nickem ChatRadio, když se dohodl s LuRym na provozování společného rádia. Na LuRyho Chatujme (páč Dutch již není provozovatelem) je Grantik, tedy Jan Bezděk, už plnohodnotným Administrátorem a už se ani neschovává za přezdívkou ChatRadio, už je naplno Grantik. Ten Grantik, který u každého znalého evokuje k použití synonym jako Cenzor či Dozorce, je tedy "bachařem" už na dvou chatech. Sám Anathema kdesi psal, jak mu bylo i jako Administrátorovi SuperPokecu nepříjemné, když Grantik byl pořád a stále přítomen, přilepen na monitoru svého notebooku, jak ho štval ten neustálý dohled. A koho by neštval, že.. ovšemže. Tedy relativně normální a svobodné a svéprávné bytosti. Asi se takoví lidé už na chatech nevyskytují, není divu.

Česká chatová scéna je v naprostém dezolátním stavu. Případný zájemce, uživatel ani nemá už moc na výběr, kde se usadit. Vlastně nemá vůbec na výběr. Krom anarchistických Líbímseti a Chat.cz, a dvojchatu Chatujme SuperPokec, je tu už jen GymChat. A na GymChatu už také nikdo, krom "ONI" a záplavy sexoušů není, neb Gym se svým tehdejším hlavním adminem Bogeman všechny ostatní, kdo nebyli "ONI", vyhnal.

Záviďme Slovákům. Záviďme jim jejich natřískaný, veleživý, moderní a přesto klasický Pokec.sk. A proč to u nás tak katastrofálně dopadlo? Ryba smrdí od hlavy. Hlavami chatů jsou jejich provozovatelé. Ten ohromný puch musíte cítit, ano, i přes 666 roušek.

 

Anděl Azazel


Komentáře

Populární X-Fejetony

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

A není to vlastně jedno?