Chaty - Jánabráchismus, vláda lůzy, fašismus, monarchie?

Ono je to asi všechno dohromady, každopádně ať už to nazveme jakkoliv, je to něco, na co chaty dojíždí, protože nikde jinde toto neexistuje. Viděli jste něco takového, co funguje na chatech například na sociáních sítích či kdekoliv jinde? Viděli jste Marka Zuckerberga, že by řešil jestli ten či onen je jeho kámoš, jestli je mu někdo sympatický či ne, jestli mu někdo tleská nebo kritizuje, dosazovat ho do svého managementu své přátele i kdyby byli sebevíce neschopní? A takhle bych mohl pokračovat ještě dlouho. Jistě že neviděli, on vám nabízí svět pod modrou lištou, stanovil nějaké podmínky komunity, a to je, vážení, všechno. A jak mu to a jiným klape. A to nemám Facebook rád, dokonce ho ani po tom, co po mně chtěli občanku nemám. Ale to jsme se dostali jinam.

Bogeman leze v řiť adminům ale výrazný efekt to nemá, o svojí místnost se nestará a přebývá u svého kamaráda Ebiska (nebýt chlapci hetero, mohli bychom vyvěsit duhovou či růžovou vlajku). Na scénu nastupuje nový vlastník Jan, Vítek po boku Míši testuje pro Jana, k tomu se jak pejsek lísá k Janě, Janově manželce. A hleďme, ono se to stane hlavním adminem. Adminem co si vytváří díky svým pravomocem své řiťolezce, třeba takovou Fatal-Error (Míšu co se na francírkově žumpě vydávala za Terezu), která ho kdysi nazývala přiškrcencem na pupeční šňůře (ale o falešnici všech falešnic tento fejeton rozhodně nebude, páč ho nebudu kazit). A hleďme, hleďme dále, ono se adminy stávají Advisor či Hatikva z jeho bývalé místnosti Bůh tě má rád. Satana jeho. Tohle je snad horší než nejhloupější admina všech dob ENVY, to ale musel být snad nějaký omyl či Prazdrojovo zatmění, páč jinak je to nevysvětlitelný jev. Trash, legenda XChatu (pravda prudičská) si z ní mnohokrát dělal dobrý den.

Grantik, s novou výstižnou profilovkou, se kamarádí s Lukášem, taky ale s novými adminy Danem a Petrem, a jasně že s Jarkou, aby ne, když u ní byli s Agátkou na návštěvě. Také samozřejmě s Karlem, který ho jako DJe opěvuje a přebývá v jeho místnosti na SPéčku, anebo s Denisou a jejím virtálním amantem Ivanem co byl v base. Dan byl často viděn u Denisy, Petr u Simči ze mlýna. Té Simony, co Danovi, Petrovi a Lukášovi rektálně alpinuje. Milujte své Vyvolené, milujte SP Rádio, jinak dopadnete jako otloukánek Pepa, nebo odejivší Míra, co byl pro jistotu pár dní po odchodu ještě zaBANován.

Monarchie je vlastně skvělá, za předpokladu, že vládne osvícený monarcha. Karel IV. byl skvělý, jeho otec Jan Lucemburský spíše propadal válečným choutkám, nu a takovoví Jagelonci byli vyloženě slabými vládci. Ať hledám jak hledám, žádného osvíceného chatového krále či císaře nevidím. Asi proto jim jejich chatová panství upadají, usychají, živoří. Myslíte, že se někdy vzpamatují? Aspoň jeden chatový král? A začne vládnout ve prospěch své chatové země, kterou přivede k rozkvětu? Nebo jim stačí klanící se šlechta (většinou neschopná lůza), která jejich chatová království přivede do záhuby?


Anděl Azazel

Komentáře

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1

A není to vlastně jedno?