Chatujme - chat SUPER duchů.

V minulosti jsem nazval Chatujme chatem duchů, protože když člověk projížděl kategorie, tak spatřil horentní množství prázdných místností a mezi nimi občas nějaký samostatně visící nick či pár nicků v té které místnosti. Novými opatřeními LuRyho je pohled na Chatujme ještě hrůznější, neboť jako nepřihlášený uživatel můžete spatřit nejen to o čm mluvím, ovšem dokonce ani těch pár uživatelů, co jsou někde v nějaké roomce. Uvidíte jen čísla, většinou nulu a pak nějaké sem tam jiné číslo. V některých případech shlédněte i nicky, jelikož to má LuRy tak nějak nevychytané. Každopádně pro jakéhokoliv nového uživatele, potenciálního, je to pohled věru smrtící.

I mnozí uživatelé portálu Chatujme se proti tomuto bouří. A zdůrazňují, že existují i jiné chaty, tudíž smazat si profil na Chatujme není problému pražádného. Toto opatření může vyhovovat jen těm, kdo si půjdou pokecat při kávičce s babkami, Víťovi, u kterého i jiní uživatelé konstatovali, že si vystačí se svými 3 až 4 nicky v místnosti, neřku li ve třech místnostech, sám, a pak už jen trubcům a trubičkám, kteří ani nic jiného neznají, tedy Lidéčko a pak nepovedenou napodobeninu Chatujme.

Pokud si náhodně zobrazíte portál Chatujme, zjistíte, že toho moc nezjistíte, dokonce i když se registrujete, pak zjistíte, že toho moc nemůžete. A při shlédnutí profilů a zjištění, že se nejspíše jedná o portál "důchodců", tak lidově řečeno vezmete kramle. Můžete si tedy nejen v místnosti pustit rádio, které poslouchá v průměru asi tak 5 (slovy pět) posluchačů a po roce existence je stále v pilotním provozu. Anebo se můžete pobavit na diskuzích "kašpárkem - otlounkánkem" Anathemou, kterého zřejmě v brzké době buď zaBANují, anebo si ho ponechají jako místní folklor a atrakci.

A co na to všchno zakladatel Dutch? To možná brzy (ne)zjistíme.

Anděl Azazel

Komentáře

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

A není to vlastně jedno?

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.