Hodil Bogeman Ataku přes palubu? Aneb vipadni!

Aneb práskač křičí chyťte práskače. Vipadni v titulku není gramatickou chybou, jde o nick jakéhosi údajného kamaráda Pza. Toho Pza, kterého po noční ještě se zalepenýma očima lovil někde až v historii udavač Ataka, aby ho mohl napráskat adminovi Bogeman. Ten Ataka, co chodil do EMO vyhrožovat Jardovi, že ho napráská adminům, tomu Jardovi, se kterým se kamarádil a kterého si předcházel, aby ho nakonec hodil přes palubu. Bogeman nemá Jardu rád, nemá rád ani Pza a byl chatovým ochráncem největší prudičky všech dob, známé odporné Happyny, která často práskala na Pza. Ten jí samozřejmě vracel stejnou mincí.

Ve hře na práskače, jako součást blogersko žurnalistické práce, jsem Já napráskal adminům závadný odkaz na Atakově profilu. Ataka byl zaBANován, na chvilku, aby po odBANování byl, opět za chvilku, KILLován Bogemanem. Kdo Ataku napráskal tentokrát? Já to nebyl, ani nemám jak. Vipadni? Anebo jiný tajný agent v Komoušově? Práskám, práskáš, práskáme, letitá zábavná hra některých jedinců na XChatu. Práskání tam jelo vždycky o sto šest, možná i o sto sedm. Stejně se vede na XChatu pokrytectví, práskač Ataka na fóru huláká cosi o práskačích. Jako práskač byl Ataka mnohými označován už v době, kdy ještě nebyl ani Komoušov. Pokrytec Bogeman, vzpomeňme jak hodil kdysi přes palubu Anathemu, toho Anathemu, který mu, ještě jako SSákovi v BTMR, pomáhal s likvidací prudičů. Těch prudičů, se kterými je prý občas i zábava, což nám kdysi sdělovala Kotatkoz. Ta Kotatkoz, co je manželkou Honzy Zálešáka.

Honza Zálešák za příkladné řiťolezectví, podlézavost, práskačství (tím byl Bogy znám už v dávných dobách jako SS "boží roomky"), patolízalství a podobné odborné dovednosti, které jsou nejspíše velmi ceněny pro získání jakékoliv funkce, tak tohoto Bogemana učinil Honza adminem. Nejdříve zeleným, pak žlutým, dokonce i červeným, aby ho pak sundal zase na žlutého. Toho Bogemana, který se přátelil s Atakou, kterého zřejmě nyní, když jsou na Bogýska různé tlatky, zřejmě hodil, stejně jako kdysi Anathemu, přes palubu. Musí si přeci krýt záda, a křižákům nikdy pokrtytectví, faleš a účelové obraty o sto osmdesát stupňů nedělaly problémy, vlastně je to jejich přirozenost.

Chce se vám z toho co tu píši zvracet? Pak si pogratulujte, můžete si být jisti, že jste zdraví a relativně normální. Právě jste obdrželi Certifikát drvoštěpa Azazela. A ještě něco "Kdo nezvrací (a nepráská) s náma, zvrací (a práská) proti nám".


Anděl Azazel

Komentáře

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

A není to vlastně jedno?

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.