Gymovi o uživatele nejde, otravují ho.

 Tak přesně toto napsal uživatel XChatu (rozuměj dnes GymChatu) Hlucheucho na diskuzní fórum stálé místnosti "40 a více". Na jeho post se můžete podívat ZDE. Reagoval tak na nastavení filtru místnosti "pouze s ověřeným číslem" administrátory (neb místnost nemá stálého správce) a tím vylidnění roomu a defacto jeho likvidaci.

Já jsem o tom již na Xglosách informoval průběžně, když se tak událo. A samozřejmě jsem to kritizoval, páč souhlasím se zmiňovaným uživatelem, filtr na "ověřený telefon" je opravdu exkluzivní kravina Gyma. Což jsem naprosto stejně již v minulosti obecně konstatoval. A ukázalo se to i v praxi, kdy neumětelský jouma Bogeman, toho času hlavní admin GymChatu, tento filtr zavedl v místnosti "16 let a více". Mimochodem jiný uživatel HardBoy, na téže diskuzi by právě tento nástroj použil i na Šestnáctky, jak píše. Dosti nechápu, když se to v minulosti jasně neosvědčilo. Ale místnost "16 let a více" je kapitola sama pro sebe, vlastně bych řekl, že po odchodu SS Irsaq (který byl mimochodem tehdy proti zavedení filtru na ověřené číslo), už to ani nejsou Šestnáctky. Ale o tom psát nechci, neb to už zaznělo z mých úst též v minulosti nesčetněkráte.

Rozhovor s HardBoyem ze série rozhovorů Hovory X si můžete připomenout ZDE.

Místnost "40 a více" se opravdu velmi vyprázdnila, mnohdy je tam jen pár lidí, někdy tam dlí sám DonLaFontaine s nickem TOP. Lidé se přesunuli do nestálé/dočasné roomky, kterou si nazvali "Nové 40 a více" s popiskem "Bez ověřeného čísla a bez prudičů". Dříve tam měli "nejsme joudové", čímž reagovali na popisek Stálé místnosti, který hlásal, že "Telefon má každý jouda". Zřejmě po protestech to bylo upraveno na "uživatel".

O tom, že Gymovi (GymJWM - Jan Zálešák /aktivní spolujamitel firmy 42ideas vlastnící XChat/) nejde naprosto o uživatele, to jsme někteří z nás zjistili nedlouho na to, co se svými přáteli XChat odkoupil od Centrumu (Economie). A jeho další a další kroky, včetně i zde presentovaného, to jen a jen dokládají. Svou enklávu sexoušů a chlípníků, kteří chodí na GymChat (který se může též klidně jmenovat SEXChat) má, na zobrazování a klikání na reklamy, které jemu a společníkům přinášejí zisk, mu to stačí. Ve "slušných" místnostech mu toho už moc nezůstalo, krom "ONI" jsou to opravdu už pouze paběrky.

Uživatel "Hlucheucho" ve svém příspěvku ještě dodává "Asi někoho otravujeme." Asi. Ano, je to tak, s pravděpodobností rovnající se skoro jistotě. Budu se opakovat, ale opakování matkou moudrosti jest. Kéž by XChat koupil někdo jiný, dva další zájemci byli. Opět s pravděpodobností rovnající se téměř jistotě, by takto katastrofálně nedopadl.



Anděl Azazel

Komentáře

Populární X-Fejetony

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Xglosy kráčí správně vytyčenou cestou. Vzdalují se od klasických chatů.

Lidéčko, Diskutníci, Blog.cz.. a kdo dál?

GymChat (XChat) - Podle nosa poznáš kosa, podle hýčkání prudičů žumpu.

AzaNovinám jsou 4! :)