Zhouba legendárního Libka "pro mladé", jen dva exotičtí starci Vít a Víťa

Začátkem milenia patřil portál Líbímseti do velké české trojky Libko - XChat - Lidéčko. Kdeže ale ty pravěké sněhy jsou, Lidé.cz už ani neexistuje, XChat krom záplavy sexoušu, co ho ještě drží nad vodou, už jen paběrkuje, nu a stejně legendární jako předchozí dva portály mnou zmíněné, tedy Libko, tak to se již brodí v naprosté nicotě. Návštěvnost téměř nulová, na chatu občas desítka, patrně úplných zoufalců, doplněná hyper mega giga magorem a zoufalcem Viťou (Vita1971), jenž stejně jako na serveru Chatujme, odkud byl pro nepřístojné chování vyhnán, tvoří i na Libku jen své multinicky, předstírajíc jakousi jeho kamarádskou a blízkou imaginární rodinku. A pak už pouze druhý Víťa - guru Vít Kouba.

Ano, na Libku zůstali už jen "starci" Vít a Víťa, patrné je to z diskuzí. Nikdo jiný tam už ani nepíše. GuruBhagavan Vít Kouba, nejspíše nějaká odrůda autisty, si tam jede své výplody ze svých stránek slohově i obecně na úrovni desetilétých méně nadaných chlapců ze ZŠ. Autista, u kterého nenajdete jedinou normální reakci na předešlý post, jen odkazy či maximálně nějaké fráze a úsloví. Sekunduje mu na Libko diskuzích Vita1971, který má zase jiné postižení - nezareaguje též běžným způsobem na žádný post a jede si svoje - nesmysly, výmysly, lži, urážky, výplody chorého mozku a další pomatenosti. Na rozdíl od svého "jmenovce" je ještě ke všemu hrubý, zlý a nenávistný, taktéž s prvky nacionalismu a dokonce nacismu, no fuj. A navíc trpí ještě jakousi obsesí, že "všichni jsou Azazel" :D Ano, i svého kolegu psycho-zoufalce guru Víta Koubu považuje za mojí osobu. V minulosti jsem byl též Pampeliška.. a ještě v dávnější historii na Chatujme Mám-ráda-Chatujme či Sahrazadou (i když jsem v té době už dávno na portálu vůbec nepůsobil).

Libko v podstatě skončilo v roce 2010, když se podařilo Oldovi Neubergerovi ho prodat. Od té doby jen klesalo a bylo naprosto bez vývoje, až do dnešních dní, kdy je již delší čas v klinické smrti. Proč tento, kdysi legendární a věhlasný komunitní portál, ještě straší na internetu asi nikdo moc nechápe. Pip s Baronem by si měli nalít čistého vína soudnosti, kdy by prozřeli, že udržovat portál pro dva starobní psychozoufalce nemá smyslu pražádného.

Anděl Azazel

Komentáře

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Xglosy kráčí správně vytyčenou cestou. Vzdalují se od klasických chatů.

A není to vlastně jedno?

Kam Grantik šlápne, tam sto let tráva neroste.

Mám rád příběhy