XChat neexistuje, již zcela ho pohltil GymVirus.


Aneb soukromá párty Gym "ONI" rodinky financovaná sexživly.


Nad tím, co Gym (a jeho parta) vyvádí na XChatu už kroutí hlavou mnozí. Tak mocně, že je div, že jim ještě drží na krku, že si hlavinku dočista nevykroutili. Toho se ovšem mohli vyvarovat tím, že by zavčasu pochopili, že GymJWM nedělá chat pro lidi, tedy pro každého, pro všechny, pro nejširší vrstvy a tak dále. XChat není chat pro lidi, je to chat pro Gyma a pár jeho věrných, pár přátel a přátelů přátel. A tak je tomu od samého začátku, XChat není pro lidi, jen to Gym těm lidem jaksi zatajil. S posledními kroky ohledně místnosti "16 let a více", ověřeného čísla a novými registracemi je to již jistější než jistota.

Policejní chat, kde nejnovější opatření jsou vydávána jako boj s prudiči. Ale kdeže. Ono není prudič jako prudič, někteří, ti schválení, jsou vítaným koloritem a rozveselením Gymova královského dvora. Janova žena Jana má přeci ty prudiče tak ráda, vždyť je s nimi občas i sranda. Jde o to mít klubovou kartu, máš "Gym club card" a můžeš všechno, jsi účastník Gym párty. Ostatní, když už tedy musí na GymChatu být a otravovat soukromou Gym párty, tak ty ostatní si prověříme, ověříme, prolustrujeme, budeme mít přehled o všem a o všech, kam se kdo jen vrtne.

Aby fungovalo vše dokonale jak má, pak jsou zapotřebí dvě základní věci, finance a vypuzení co největšího počtu lidí, zvláště těch "ideově" či jinak nespřízněných. Aby na dvoře (tedy možná spíše dvorečku) Gymova království mohlo probíhat bujaré veselí, pak toto po finanční stránce zajistí enkláva sexživlů skrze zobrazování a prokliky na reklamy. O to vyhánění se postaral a stále stará Gymův sluha Bogeman, všichni co jsou inteligentnější či jakkoliv hodnotnější než on, ti musí zmizet, což jsou prakticky skoro všichni. A taky zmizeli, nejsou, byli vypuzeni. O další odstřel škodné se postará zase pistolnice OpiFka.

42ideas - Hrdý virus, co zničil na legendárním XChatu vše, co nemá Gymovu krevní skupinu. XChat už neexistuje! Vítejte na GymChatu!


Anděl Azazel

Komentáře

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

A není to vlastně jedno?