Prázdninový fejeton 2020

Minulé léto jsem napsal fejeton, též prázdninový, kde jsem zabrousil do minulosti, při srovnávání letního provozu na chatech dříve a nyní, konstatujíc, že dnes již nájezdy nudících se pubošů neprobíhají, neb puboši už moc o klasických chatech nevědí a nechodí na ně. Též jsem zmínil, že v převážné míře na chatech zůstali už jen dinosauři.

Rok se téměř sešel s rokem, a Já bych z poslední věty předešlého odstavce mohl vyhodit výraz "v převážné míře", protože na těch chatech už jsou snad jen dinosauři. Pohled to bývá někdy až úsměvný, tristně úsměvný. Týká se to vlastně všech chatů, takže je jedno jestli se díváte na pobíhajícího Klenota, co má ještě i dnes ve svých 50 letech infantilně přeskakující velikost písmen v nicku a stále ještě hledá tu svou perlu mezi ženami, který na GymChatu už neví kam by vstoupil, páč roomek kde vůbec někdo je ubývá jak světla s blížící se zimou. Anebo bábušky u kávičky či pár zcela osamoceně visicích dinosaurů na Chatujme, poslední zbytky asi 15 stále stejných lidiček na SuperPokecu, či v jediné místnosti na Libku se shlukující zbytky těch, co se stále nemohou odtrhnout.

Ano, letos píši, že "zůstali už snad jen dinosauři", příští rok to možná bude již "i dinosaurů ubývá", v letech dalších třeba "kam se poděli dinosauři?" než přijde doba, kdy budu psát "kam se poděly chaty?"



Anděl Azazel

Komentáře

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1

A není to vlastně jedno?