Libí se vám Líbímseti?

To je, jistěže, již jen taková hra se slovy a otázka po sezóně. Tedy po několika sezónách. Až je div, že se tento kdysi slavný portál, na internetu ještě vůbec nachází. Že ještě provozovatel má nějaký důvod Líbimseti na síti stále držet. Pokud to generuje nějaký zist, tak pravděpodobně dosti zanedbatelný. Kupříkladu takový XChat měl v posledních letech zisk od 51 tisíc až po 99 tisíc Kč, jenže tam se stále ještě nachází více než tisícovka uživatelů, předně v sex kategoriích. Oproti tomu Libko je v podstatě mrtvé a uživatelé se snad dají počítat už jen na desítky.

Ano, na chatu můžeme mnohdy spatřit návštěvnost kolem dvaceti lidí, kteří se zřejmě zapomněli ještě v nultých dobách milenia či co. A když se přehoupne návštěvnost o nějakou tu desítku výše, pak je to spíš statistický ukazatel, než návštěvnost reálná. Protože mnohdy třetinu návštěvnosti tvoří jakýsi troglodytský uživatel, známý dříve z portálu Chatujme, odkud byl provozovatelem LuRy zlidkvidován a vymazán, neb i Lukáš (po mém upozornění) vyhodnotil, že si nechce tohoto troglodytského exota prudícího, napadajícího, vyhrožujícího a nenávistně se projevujícího na všechny kolem, dále pěstovat. Ať už je Chatujme jaké chce, rozhodně si dle LuRyho dále nechtělo ve svých řadách uchovávat někoho, kdo je od všeobecné slušnosti vzdálen na 666 mil a možná ještě mnohem více. Své multinicky, které jak říkám, někdy tvoří třetinu návštěvnosti, přesunul právě na mrtvé Libko. Tudíž to se opravdu do reálné návštěvnosti počítat nedá.

Jsem zvyklý, a vy to  dobře víte, nazývat věci pravými jmény. Portál Líbímseti už jen přežívá jakýmsi samospádem a zbytečně hyzdí net. Smysl jeho existence už každý, kdo má všech pět pohromadě, těžko nalézá. Stejné platí ovšem o grantíkovo SuperPokecu. Takže otázka z nadpisu "Líbí se vám Líbímseti" mě osobně vede k jasné odpovědi. Mně by se líbilo, kdyby Libko už někdo konečně vypnul, měl bych článek o konci legendy a dál bych se o portál, který už jen straší na českém interntu nemusel zajímat. A jak to vidíte vy? Pokud tedy pro vás není překvapením, že ještě něco takového vůbec existuje, že.. ovšemže.

Anděl Azazel

Komentáře

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?

Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

A není to vlastně jedno?

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.