LuRy z Chatujme se nemění - Kejklíř co zůstal kejklířem

 V dobách minulých jsem psal na Xglosách sérii článků, ve kterých jsem popisoval nejrůznější kejkle provozovatele Chatujme LuRyho (Lukáš Ryšánek). A to nejen v trilogii "LuRyho kejkle", která byla postupně publikována, jaká to náhodička (náhody neexistují), přesně před třemi roky. Ano, ano, bylo to v dubnu roku 2019.

Existují jistoty, u kterých by člověk oželel, že jsou jistotami. Tak jako v případě Lukáše Ryšánka,  kdy by jeden rád předpokládal, že dotyčný projde nějakým vývojem a zanechá svého kejklířství. Příroděžel, je smutným zjištěním, že LuRy je naprosto stejným kejklířem jako před lety.

LuRy svůj portál opatřil cizí vlajkou, UK praporem. Krom brblajícího Visitora (ten ale furt o něčem brblá) to nevzbudilo na jeho portálu moc reakcí, tedy aspoň těch veřejných na příslušných místech serveru Chatujme. Až.. až jsem se ozval Já Azazel. A se mnou Anathema či Jarda. A hle.. náhle začal LuRy kejklit jako za dávných časů. Vlajku sundá na Prvního máje (prý symbolicky.. no Satanajeho :D), prý už tak nějak není potřeba a kdesi cosi. Co tak náhle po měsíci a půl? Nic než kejkle a hasení požáru, který LuRy založil, ovšem rozhořel se až po mém vstupu na scénu. Asi mě musí Lukáš Ryšánek proklínat, a jeho zášť a nenávist k mojí osobě se patrně vyšroubovala do nevídaných kolosálních rozměrů. Nu, má to ten LuRy ale pech, že vůbec existuji, že.. ovšemže.

Již v minulosti se snažil svými kejklemi zabránit odlivu uživatelů z Chatujme. Tedy těch kvalitnějších, zajímavějších a vůbec nějak hodnotnějších uživatelů. Moc se mu to nepodařilo, ač kejklil zdatně. Před totálním propadem jeho portálu ho nakonec zachránila jakási milost shůry, a to doslova. Portály Lidé.cz a Diskutníci ukončovaly činnost, a tak se hlavně z Diskutníků na Chatujme přesunuli pánbíčkáři. Po čase ale ovšem Chatujme opět výrazně klesá, a do toho ten prapor.

Ale zase se mu na jeho portál přestěhovala Pralinka se svým rádiem. Tu si pamatuji také z Diskutníků. Společně s již zmiňovanými pánbíčkáři, blábolisty kteří nic než blábolit jinak neumějí a neznají, důchodci vzpomínajícími na, dle nich krásné, totalitní komoušské časy a právě Antistresového RÁDIA PRALINKA, nic co by mělo hodnotu byť o píď větší zlámané grešle nenajdete. Myslím, že Lukáš Ryšánek si do svého Curriculum vitae Chatujme jako svůj projekt dávat nebude, tedy pokud není sebevrah.

Nakonec si na zbytečném portálu zbytečných bytostí zůstali Lukáš s Honzou sami. I ti admini jim zdrhli a noví se nehlásí. Ale jedna jistota existuje.. LuRy své kejklířství nezapomněl a provozuje dál. A na to si dám rumovou pralinku, ač tvrdý alkohol 666 let nepožívám, tak pralinky mám rád. A Pralinku rád přenechám Lukášovi :D

Anděl Azazel

Komentáře

Populární X-Fejetony

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Xglosy kráčí správně vytyčenou cestou. Vzdalují se od klasických chatů.

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Lidéčko, Diskutníci, Blog.cz.. a kdo dál?

GymChat (XChat) - Podle nosa poznáš kosa, podle hýčkání prudičů žumpu.

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?