Názorová svoboda je utopie - Sere pes!

Před 51 lety se srpnové ráno s číslicí 21 stalo, po uvolněnější atmosféře "pražského jara", při lomozném hluku tanků počátkem noční můry jménem nesvoboda. Okupace Československa trvala celých 21 let, normalizace, zákazy všeho co neschválilo politbyro, vyhazovy ze škol a zaměstnání, věznění a všudypřítomný strach. V té době byla názorová svoboda utopie.

Máme srpen roku 2019 a žijeme ve svobodné zemi, kde nikomu není upírán jeho svobodný názor, natož aby za něj byl perzekuován. Jak příznačné, že na chatovacím portálu XChat vznikla nová místnost s názvem Komouš výchova. A administrátorka toho chatu vykřikuje v komentářích Xglos "Názorová svoboda je utopie". Ano, ta admina, co sama na sobě potvrdila, že lež má krátké nohy. Netuším jakou délkou disponuje ve skutečnosti, co se týče lží, pak je má velekrátké. A tak není divu, že se ve svých lžích sama utopila.

Názorová svoboda na XChatu, i když své názory říkáte mimo Gymovo chátrající království, je odměňována podobně jako v dobách normalizace, vyhazovem z portálu, vězněním v Banu  a zákazem všeho co není po chuti Bogbyru. Samozřejmě s čmoudem a odérem kadidla.

Nejen proto, jaká vládne na XChatu atmosféra, si většina lidí legendárního a kdysi slavného serveru řekla, inspirována veleznámou hláškou Prazdroje, na tohle vám "Sere pes!"

Anděl Azazel

Komentáře

Populární X-Fejetony

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Xglosy kráčí správně vytyčenou cestou. Vzdalují se od klasických chatů.

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Lidéčko, Diskutníci, Blog.cz.. a kdo dál?

GymChat (XChat) - Podle nosa poznáš kosa, podle hýčkání prudičů žumpu.

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)

Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?