Bratříčku, zavírej vrátka.

Dnešní fejeton bude trochu jiný, než obvykle. Nepřepisujme dějiny, ano, Prahu osvobodila Rudá armáda a Ivan Stěpanovič Koněv (Иван Степанович Конев) byl prvním spojeneckým velitelem, který po kapitulaci německých vojsk do rukou představitelů pražského povstání vstoupil do Prahy. Co se odehrálo v poslední době ohledně sochy maršála Koněva na náměstí Interbrigády v Praze 6, o tom proběhlo dosti v mediích. Též jsem si, příroděžel, přečetl na Novinkách komentář Saši Mitrofanova. Nebudu se k tomu moc rozepisovat a použiji jen tří slov "To bych blil".

Václav Klaus, jenž je v Trikoloře jakýmsi garantem zahraniční politiky, souhlasí se svým synem, že otázka "normální rodiny" je důležitá. A též pravil, že komunismus nás paradoxně ochránil před genderismem a feminismem. A též pochválil snahu prezidenta Zemana (označil to za "statečný postoj"), že chce přezkoumat možnosti odvolání uznání Kosova. Všichni si pamatujeme, tedy my paměťníci, na výrok jakéhosi Havla o "humanitárním bombardování Bělehradu", že.. ovšemže.

Myslíte si, že drtivá většina XChaťáků, včetně jakýchsi OpiFek a Bogemanů, je schopna pojmout můj text a vůbec se jím zabývat? Bratříčku (Ondřeji Tesárku) nevzlykej, to nejsou bubáci, vždyť už jsi velikej, to jsou tvý chaťáci.

Bratříčku, zavírej vrátka!

Anděl Azazel

P.S.: Slibuji do budoucna, tak jak jsem si vždy sliboval sám sobě na chatech, že politicky podmíněný fejeton už zase dlouho předlouho nenapíši.

Komentáře

  1. Chtěl jsem k oběma fejetonům něco sám poznamenat, než jsem objevil akorát komentáře dvou lidí, které podepisuji!!! ... Viktor Dragoun, Úhonice
    Včera 21:10 |+113|-4
    Ať už se lidstvo jde se všemi náboženstvími bodnout. Vraždí se ve jménu překroucených pohádek od pomatených guru, proroků a vyvolených vůdců. Všechno je to monstrózní podvod.

    David Rafaj, Aš
    Včera 20:17|+111|-14
    Hlavně že se takhle zrůdna fašistická idologie podporuje, dětem na základních školách tim vymývají mozky že Islám je pro evropu prospěšný. Když to vidim u nás v práci kde dělám v německu mezi těma chudaka migrantama jak nás neustále tvrdí agresivní drzí a tak normální odpad společnosti lidi se jich bojí. Navíc to co se tu děje například s tou Sochou Maršala Koněva že tu pošlapavaj pamatky padlým hrdinum rudé armády která bojovala za naše životy aby my mohli žít tak dneska Havlofašisti sluníčkaři tyto hrdiny pošlapaj jako všechno dobrý už 30! let. Chce se mi ze všeho zvracet a ještě vás za pravdu umlčujou napadávaj vás uraží a to i obyčejný lidi. Propaganda jede na plný oprátky.
    // tyto komentáře se mimojiné nachází pod vtipným článkem na novinkách viz. https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/zrekla-se-islamu-a-podnika-v-erotice-afghansky-otec-ji-chtel-na-slovensku-zabit-40296181 , který mne teda pobavil...
    jinak ano....naprostý odpor k Mitrofanovi, také jsem ty jeho slinty četl a to bych blil sdílím také, a ano...oproti tomu Václav Klaus ml. si se stejným námětem podle mne poradil mnohem objektivněji a souhlasím v podstatě s jeho názorem na danou problematiku rozuměno peipetie kolem sochy maršála Koněva v Dejvicích a co si myslím o tamním kolaborantském protekčním spratkovi , co tam dělá starostu, tak to bych byl hrozně sprostý a k tomu se nesnížím, nestojí mi ani za to "to bych blil"...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

A není to vlastně jedno?

Mám rád příběhy

BLAMÁŽ Anketa! A nikdo se neozve?

Pozdrav nebo uvidíš!

Bogemanova katolizace XChatu.