G-Chat: Kříženec Komtotality a doby temna.

V komunistickém totalitním Československu nerozhodovala mnohdy kvalifikace, schopnosti, dovednosti, nýbrž rudá knížka a dobrý kádrový posudek. Byl jednou jeden G-Chat, za devatero horami, devatero řekami a tak dále, na němž nerozhodovaly schopnosti, um, kvalifikace, dovednosti, ale oranžová knížka a dobrý kádrový posudek. Za československé komunistické totality docházelo k tzv. odlivu mozků, na našem za devatero G-Chatu se děje totéž. Na G-Chatu mozku netřeba, je to naprosto zbytečná přepychová věc. Podobně jako individualita, zajímavost, osobitost, originalita a mnoho dalších podobných zbytečností. Nejsilnějšími zvířecími pudy jsou pud sebezáchovy a pud rozmnožovací, na G-Chatu to potvrzují, zapomeňte na mozek, jde jen o sex sex a sex.

A ještě z jiného úhlu, z toho desetiprocentního nesexuálního. Mozku opravdu netřeba na G-Chatu, není vhodné ho týrat nějakým myšlením, vždyť přeci všechno je vepsáno v jedné svaté knize. A pokud by snad přeci jen kdos odvážil se v použití šedé kůry mozkové, ať je buddhista, ateista, laveyista či jakýkoliv jiný ista, pak ať je to ten nebo ten, Vítek vymete ho koštětem.

Již delší čas si kladu otázku, jaká že je to víra G-kovostroje a jeho koťátka? Ano, znakem inteligence je, krom pochybování, i kladení si otázek (tedy týrání oné šedé kůry). Možná nám to jednou G-Jan vyjeví, v tuto chvíli je to jen otázka a finančák v Děčíně nám asi nenapoví.

Anděl Azazel

Komentáře

  1. ::::::::::::: AzaNoviny - Exkluzivní článek :::::::::::::

    Rád bych Vás, moje milé čtenářky a moji milí čtenáři, i zde v komentářích upozornil na nový článek AzaNovin, který se jmenuje Třetina XChatu v zástavě Finančního úřadu.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

A není to vlastně jedno?

Mám rád příběhy

BLAMÁŽ Anketa! A nikdo se neozve?

Pozdrav nebo uvidíš!

Bogemanova katolizace XChatu.