Tolerance, netolerance, image a jiné nejen X pošetilosti.

Budoucnost nepatří globalistům, ale vlastencům a silným suverénním státům, to řekl Donald Trump v New Yorku na zasedání Valného shromáždění OSN. A na svém Twitteru Donald Trump sdílel video šíleného projevu 16 leté švédky Grety Thunbergová, pod které napsal sarkastický komentář "Vypadá jako velice šťastná dívka, která se těší na jasnou a nádhernou budoucnost. To rád vidím." Ale říkal jsem minule, že o politice zase dlouho psát nechci, tak se zarazím a skočím k tradičním tématům.

V místnosti Věkový rozdíl na XChatu, to je tam kde řádí největší prudička, nejen tohoto portálu, všech dob Happyna, která si teď říká PinQi. Tedy teď, ona si tak říká již dlouho, a to na francírkově paskvilu a nespravované megasluníčkářské, megaprudičské a megaodpadní žumpě Chat.cz, jen si tuto přezdívku z této odpadní jímky přenesla na XChat. Tedy v místnosti Věkový rozdíl mají nově popisek "Tolerance je známkou síly" Ale kdepak, tolerance zla v jakékoliv podobě určitě není známkou síly, naopak je to známkou slabosti a pokřiveného charakteru. Tolerance je jen jedním z hesel (podvodů) ukázněných moderních lidí, za níž se skrývá neschopnost jasného ano a ne.

Včera jsem v komentářích pod nejnovější glosou připomněl jednu z odpovědí GymJWM na moji otázku z rozhovoru pro AzaNoviny, která se týkala konstatování o drtivé většině uživatelů držících se v kategoriích SEX. Od zmiňovaného rozhovoru, tedy téměř po deseti měsících, se procento lidí v SEXu ještě navýšilo. O jakém zlepšení image to tehdy Gym mluvil nechápu stále více. Tolerance recidivujících prudičů, 9 z 10 lidí v SEXu, snoubící se s křižáckou netolerancí a záští vůči všemu, co by mohlo vykazovat myšlenkový proces či vyznávat jiné filosofie, Bogemanovo křižácké inkviziční výpravy. Image věru k pohledání.


Anděl Azazel

Komentáře

Populární X-Fejetony

Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

Grantik může brzy zavírat svůj krám.

Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný.

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Jak se Giggo pomstil Gymovi.

A není to vlastně jedno?

Mám rád příběhy

BLAMÁŽ Anketa! A nikdo se neozve?

Pozdrav nebo uvidíš!

Bogemanova katolizace XChatu.