Funkcionáři všech úrovní, vyšpulte! Aneb Mrchořiťolezectví na druhou.

Možná i na třetí, na pátou a čert ví jakou. Jistě jste poznali, že v titulku jsem se nechal inspirovat veleznámým sloganem z Komunistického manifestu. Ano, Marx Engels Beatles.. tedy pardon, oprava, Marx Engels Iveta. To je zase Vltava. Ne ta od Smetany, ten byl Bedřich, jako Engels. Ta od Roberta, tedy skupina. Ale zanechme hraní se slovy i modifikace a záměny, a pojďme naplnit obsah tématem tohoto fejetonu. Tím je pro změnu Simona.

Říká se, že dokonalost neexistuje. Někteří se jí ovšem dokáží aspoň velmi přiblížit. A taková Simona, Mlynářka, Mrcha co má prý ráda Chatujme, ta své řiťolezectví velmi pilně vypilovává k oné dokonalosti, tedy k co největšímu přiblížení. A jde jí to věru zdatně. O tom, že LuRy má již panickou hrůzu z otevírání Vzkazníku a dennodenní záplavy rektálně alpinistických liter, už jsem psal. Ono svého času skákala šipky stejně zdatně do mého anusu, a Já jí v chodbičkách, kde pokračuje tlusté střevo nechal usídlit. Ano, potřeboval jsem informace o Badovi a dalších, to mělo neskonale vyšší hodnotu, zvláště když jsem věděl, že přijde čas, kdy budou vylézat články. Tedy abychom si rozuměli, jsem novinář, ovšem zde mám hlavně na mysli jiné články, než ty mé žurnalistické. Články tasemnice, a že odčervení bude brzy dokonáno a Simča z mých konečníkových útrob vyleze celá. Podobně se drala i do hnedých skulin Anathemy, ten ji ovšem, poté, co mu naposílala velký objem svých soukromých komunikací s různými lidmi, nekompromisně zarazil. Nu, není novinář. A bylo mu z toho, nedivím se, tak akorát ZLE.

Po Blamáž anketníkovi Lava se jala konkrétně vlezdoprdelkovat i druhému adminovi Chatujme,  Firer. Zajímalo by mě, co Firer a Lava vlastně tak úžasného radili Mrše? Při pohledu na výši filtru pro vstup do místnosti Brno, který je v tuto chvíli 167 hodin, si říkám, že je to jen další zřejmě adminský trapas. A trapas celého Chatujme. Když se podíváme na celou kategorii Města, tak  uvidíme 6 místností, z nich 3 mají filtr (10 milionů hodin, 15 tisíc hodin a 167 hodin). Ale tohle rozeberu ještě jinde, na to není ve fejetonu místno. Jen zmíním, že filtry mají sloužit k řešení nějaké aktuální situace, či při dlouhodobém nasazení k odrazení nových prudičských nicků. Nikoliv k znepřístupnění místnosti pro velkou část uživatelů. Třeba ani takový Anathema nyní do místnosti nemůže vstoupit, ne že by se tam asi chtěl v současnosti tlačit. Ač systémy na Lidé.cz a Xchatu byly dosti rozdílné, i vzhledem k filtrům, tak ani na Lidéčku nebývalo k vidění to, co za neskutečně hrůzně vysoké filtry je k vidění na Chatujme. A jak už jsem také psal, Já jako bývalý SS Brna bych si s tím poradil hravě a hlavně naprosto úplně jinak. A jak píše Firer na mršské diskuzi, ano, Já bych si od něj nýmandské rady nevyslechl.

A zatím posledním nastavovatelem měkkých částí lidského těla ku ukojení vlísajících se tužeb Mrchy je Grantik. Z mnoha zdrojů vím, že mu to dělá velmi dobře a nerozlišuje, kdo se mu v hnědý otvůrek snaží vecpati. Simona ze mlýna bez mlýnského kola tedy našla další objekt ku šplhounství do odérně páchnoucí štěrbiny.

Otázka je v tuto chvíli již jediná. Kam se Mlynářka nasouká příště? Máte tip?



Anděl Azazel

Komentáře

  1. ta intrikářská svině vleze do prdele každýmu kdy se ji to zrovna hodí aby když se ji to nehodí poslala do prdele. je fakt nechutná z četu seznamu ji známe a víme. hlavně že si se s ní tak kamarádil azazeli vid. njn potřeboval si drby. tak to sis zas vybral ale dobře to se musí nechat. boooože ta je taaaak nechutná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, Já jsem tady nenastavil na X-Fejetonech komentáře, resp. jsou ponechány v defaultním nastavení pro všechny, tedy i anonymy. Nu, uvidíme, pokud by se to zvrhávalo, není problém to přehodit tak, jak je to na Xglosách.

      A-A

      @ta tajemna
      Já jsem se s Mrchou nekamarádil, myslím, že to ve fejetonu píši jasně. Ano, potřeboval jsem informace ohledně věcí kolem Bada a dalších a Mrcha mi je sama nabídla. Byl bych hloupý, kdybych to odmítl, koneckonců "Darovanému koni na zuby nehleď" že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
  2. Hlavně se z toho neposer když si z ní tahal špínu to ti byla dobrá coo? Nedělej ze sebe svatouška. Ty se spojíš i s ďáblem jenom aby jsi měl o čem psát. Zamysli se nad sebou. Že je mlynářka hnusná sviňucha víme i bez tebe a dávno tak nehraj chytrýho!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @lidkar
      Už jsem to teď psal viz. výše, z nikoho jsem nic netahal. Ona mi sama naposílala tuny materiálů, mailů s vedením (podpora Chatujme), vzkazů a i nějaké věci z FCB. A pro mne není důležité od koho informace získám, důležité je je získat. Nehledím na to, zda li je onen člověk žlutý, zelený, oranžový, prostě beru informace od všech.

      A-A

      Vymazat
  3. Mlynarka Simi je špína co dělá všem jenom zle, čemu se jako divíš. vleze do zadku každýmu kdo se jí šikuje a podrazí každýho kdo se ji už nešikuje. Musí tě asi hodně srát že si přivlastnila to tvoje Brno i s tou tvojí slavnou Sahrazadou coooooooo? :=DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @Libor
      Nebylo žádné "moje Brno", Já jsem jen pomáhal, pravda dosti zásadním způsobem, tu místnost znovu ustálit. A co se týče uživatelky Sahrazada, tak ta se nechala dle mých zdrojů naočkovat Mrchou například k tomu, že si vyhodila mojí osobu anebo i Anathemu z přátel. Sahrazada je, příroděžel, naivní, a řekl bych, v určitém směru bez rozlišovacích schopností. Tudíž bych odhadl, s pravděpodobností rovnající se jistotě, že se nechá Mrchou manipulovat a je sice znovu zakladatelka místnosti, ovšem pravděpodobně Sahrazada nyní skáče jak Mrcha píská. Každopádně je mi ta místnost, jako celé Chatujme, ukradená. Já jsem z Chatujme odešel, a to z těch důvodů, které jsem již několikráte psal.

      A-A

      Vymazat
    2. Jinak jak se teď dívám, o ovládnutí místnosti Mrchou svědčí i smazání starého originálního popisku a nahrazení naprostou plytkostí "Vítej k nám každý kdo v dobrém přicházíš" zakončené "falešným" čtyřlístkem.

      A-A

      Vymazat
    3. Nu, a jak vidím, tak Brno popisek ještě "vylepšilo" - Pozdravit je slušnost- odpovědět je povinnost - To mě inspiruje k napsání dalšího fejetonu. Ono těch popisků se zdravením je na Chatujme velká spousta, což mě evokuje k tomu, že rozšiřování takového jevu vypovídá o samotném materiálu na chatu, neb zdravení na chatu, a hlavně jeho vyžadování, je výsadou omezenců a hlupáků. Ale to si nechám až do fejetonu, každopádně úpadek Chatujme je vidět ve všech směrech a s pravidelností. Škoda, ten chat měl šanci, promarnil ji.

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Populární X-Fejetony

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Xglosy kráčí správně vytyčenou cestou. Vzdalují se od klasických chatů.

Lidéčko, Diskutníci, Blog.cz.. a kdo dál?

GymChat (XChat) - Podle nosa poznáš kosa, podle hýčkání prudičů žumpu.

Chatujme - chat SUPER duchů.

AzaNovinám jsou 4! :)