BLAMÁŽ Anketa! A nikdo se neozve?

Vždycky si říkám, že za těch sto let, co se pohybuji na chatové scéně, jsem už viděl a zažil všechno. Ono to tak je, ovšem občas nastane výjimka pravidlo potvrzující. A to se přesně stalo v případě Ankety, kterou vypustil jako Administrátor Chatujme do světa Lava. Nebudu přehánět, jelikož nejsem afektový typ, tudíž nebudu psát, že jsem konsternován. Ovšem udiven jsem vemi, s vidění dosud neviděného. Na každém normálním a solidním portálu by ovšem majitel zakročil, a něco takového jako je Blamáž Anketa, by okamžitě stáhl. Uvidíme co se bude dít dále, neboť si nedovedu představit, že by opravdu vedení Chatujme, v hlavním zastoupení Lukáše Ryšánka, mohlo stavět na něčem tak nevypovídajícím a neskutečném, jako je Blamáž Anketa. To by totiž Lukáš Ryšánek už klesl opravdu ale opravdu hluboko.

A co uživatelé? Jak je možné, že se nikdo proti této Blamáž Anketě neozve? Vysvětlení by mohlo býti trojího druhu. Za prvé to část lidí vůbec nezajímá, protože je nezajímá vůbec nic. Lidé naprosto bez jakéhokoliv zájmu. Za druhé to bude část, která si ani neuvědomuje blamážnost Ankety. Tudíž tuto část si nazvěme nesvéprávní. A do třetice to může být část, zde předpokládám titěrná, která se bojí něco napsat. Tudíž zde je v hlavní roli strach.

Ale možná se najde aspoň jeden svépravný zajímající se odvážlivec. Anebo ne. To by ovšem znamenalo, nu, to se mi ani nechce psát :D

Anděl Azazel

Komentáře

  1. Tak přeci jen se alespoň ten jeden našel - Borek06

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A s výsměchem Lava Anketě se přidal i druhý - LichKingAnathema

      Vymazat
    2. A do třetice, tentokráte žena, a to - Ssaxa

      Vymazat

Okomentovat

Populární X-Fejetony

Třetí vlna migrace z Lidéčka

Xglosy kráčí správně vytyčenou cestou. Vzdalují se od klasických chatů.

Lidéčko, Diskutníci, Blog.cz.. a kdo dál?

GymChat (XChat) - Podle nosa poznáš kosa, podle hýčkání prudičů žumpu.

AzaNovinám jsou 4! :)